Sidor

10.9.2013

Posing routine ja ja back to the basics

Turun hullu ämmä täällä moi :D! Toka välidieettipäivä pian pulkassa ja olo on samalainen kuten aikaisemmin, eli hyvä ja energinen :) Enkä usko että se tästä muuttuu näillä muutoksilla :) Parempi olla ajattelematta koko juttu niin ei sitä huomaakaan. Eikö näin?

Minulla oli joku DuracellDea päivä sunnuntaina. Kuten kirjoitin viime päivityksessä vedin treeni ja posetreeni sen päälle aamulla. No, törmäsin yhteen kaveriin Gymillä iltatreenillä ja vedettiin sitten toinen posetreeni iltatreenin perään :) Peilisali oli varattu mutta se oli oiva tilaisuus treenata poserauksia ilman peiliä. Otettiin paljon nauhalle ja se on muuten todella hyvä keino huomata omia virheitä koska omat poseraukset ei ikinä näytä samalta peilistä katsottuna kun nauhalta katsottuna. Vapari en näytä mutta tässä teille Dean "posing routine" otettu su 8.9.2013, laatuviihdettä :)

Edit: Videon kanssa on ilmeisesti ollut ongelmia. Nyt se toimii :)


                                  


Varasin eilen kisahotellit SM-kisoihin ja karsintoihin, nyt oli ainakin varaa valita hotelli ja huone. Miteen niin ajoissa liikkeellä?!? Ja miten niin superinnoissaan + kisakuummeessa :D??!! Nyt pitää vaan olla tarkkana ja säilyttää varaukset jossain fiksussa paikassa etten kadota niitä ensi syksyyn mennessä... Täältä löydätte alustava kilpailukalenteri http://www.ifbb.fi/?page_id=5.

Olen tänään treenanut takareisiä ja pakaroita + pohkeet, aamulla ja iltapäiväälä. Kille huomautti minun SJMV tekniikasta lauantaina joten se on nyt työn alla. Menin back to the basics ja otin minipainot käsiin ja keskityin tuntumaan ja oikeaan tekniikkaan. Kyllä minä vielä opin sen ja kehitän itselleni hurjat takareidet! Se on varma se.


Palarin punnitus :P Mömmöt SPORTTIMEKALTA
Hjyvää iltaa!!!

2 kommenttia:

  1. Turun hullu ämmä :) du är rolig du!! H feli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hördu, det är ett av mina smeknamn som min tränare har hittat på. Tycker att det är ganska passande ;D Puss!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.