Sidor

3.11.2012

Dean treenileiri akselilla koti+sali

Nyt on Dealla huippens-puippens viikonloppu :) Ohjelmassa on lepoa, treeniä, ruokaa, treeniä, päikkäreitä, venyttelyä, posetreenausta ja pullo Pepsi Maxia, ei muuta :D En edes tarvitse liikkua kauppaan! 

Kävin aamulla Gymillä treenaamassa rinta ja ojentajat. Ensin HITtiä rinnalle ja lopuksi vielä kaikki liikkeet giantina, eli kaikki liikkeet rinnalle putkeen. Seuraavaksi sama ojentajille, eli ensin HIT ja lopuksi kaikki ojentaja liikkeet putkeen. Paikat olivat täysin räjähdyspisteessä :) 


Tein lopuksi superina vatsarutistuksia penkillä niin että yläselkä roikkui penkin ulkopuolella ja jalkojen nostoja niin että jalat ja peffa roikkui penkin ulkopuolella. Kiva polte :) Hooverista ei meinanut tulla mitään kun vatsa oli valmiiksi niin väsynyt.

Jäin hetkeksi venyttelemään yläkroppaa treenin jälkeen. Olen huomanut että palaudun paremmin jos venyttelen treenattu lihas heti treenin jälkeen joten pyrin siihen aina kun mahdollista (lue silloin kun en ole niin nälkäinen että on pakko ryntää kotiin syömään).

Treffattiin Marikan kanssa Gymin ulkopuolella ja sain häneltä Bettersin treenipöksyjä <3!!! Kiitos :)

Huomenna olisi luvassa ihana jalkatreeni... Ihan tapporeeni siis :D!

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.