Sidor

5.11.2012

Päikkäreitä

Noniin, viikonloppu meni todella mukavasti. Lauantai aamutreenin jälkeen tulin nukuttua kolme päikkäreitä :) heräsin syömään ja tsekkaamaan jos feisbuukissa olisi tapahtunut jotain uutta ja mullistavaa. Olin kuitenkin niin väsynyt siitä että menin nukkumaan perinteiseen aikaan, eli klo 20 ja nukuin reippaat 9 h yöunet. Hyvin levänneenä lähdin sunnuntaina aamulla polkemaan (2min matka) salille jossa vedin aivan infernaalisen jalkatreenin, todellinen tapporeeni, 2 h kyykkäämistä, prässäilyä ja hackia eriin tahtiin. Jalkatreenini sisältää tällä hetkellä sekä etureidet että takareidet ja otan siihen mukaan vielä pohkeet joten tärisen aina ihan hulluna kun pyöräilen kotiin :)

Jalkatreenin jälkeen istuin tappelemassa ämpärillisen ruoan kanssa, olo oli siinä oksennuspisteessä mutta sain kaikki alas :) Juttelin äidin kanssa sen jälkeen:

Äiti: Milloin hankit normaalin elämän?
Dea: Hei halloo, elät vain kerran :D
Äiti: Juuri siksi...

Äiti on kaikin puolin todella kannustava ja ymmärtäväinen mutta joskus taitaa mennä hiukan överiksi hänen mielstä, kuten silloin kun kerron minun jalkatreeneistä tai mainitsin välidieettiä... Olen henkilönä on/off-tyyppi. Silloin kun aloitan tekemään jotain niin panostan kaiken siihen ja vedän ainakin 500% lasissa :D Äiti tietää hyvin mistä minä olen perinyt se ominaisuus.

No, nukahdin tietenkin pariksi tunniksi jalkasetin ja ämpärillisen ruoan jälkeen... Ihan kun en olisi nukkunut tarpeeksi lauantaina :) Menin siitä sitten kauppan ostamaan rahkaa + aika paljon muutakin bodyruokaa ja arvatkaa miten tytöllä kävi?!? Ei oikein pätkinyt vaikka olinkin nukkunut pari päivää... Yritin maksaa ostokset salikortilla, pankkikortti ja lompakko oli tietty jäänyt kotiin. Ajattelin että lähden kauppaan ilman lompakkoa pelkällä pankkikortilla mutta toisin kävi... huups... Pysyin kotona turvassa loput päivästä, katsoin Kai Greenen posing routine videoita You Tubella ja menin ajoissa nukkumaan...zzzz...

Kävin tänään aamulla aamulenkillä ja sain kerättyä lähes 20 klipsua. Tiedätte varmasti niitä tölkki- ja säilykepurkkiklipsuja? Työkaverini ompelee kaikennäköisiä härveleitä niistä ja on pyytänyt että niitä tuodaan hänelle töihin. Kun en itse oikein juo tölkkijuomia (toki syön tonnikalaa) niin olen alkanut poimia klipsuja tölkeistä aamulenkillä :) Eihän kukaan huomaa kuka hullu siinä kyykkäilee kun kello on 5 aamulla ja ulkona on ihan mustaa. Viikonlopun jälkeen on ilmeisesti paras klipsuaika, taisi olla ennätys tänä aamuna. Oli sitten pakko jatkaa Kai Greenen katsomista aamulla ja olin lähellä myöhästyä töistä sen vuoksi :) Mies on aivan huikea!!

Pari lempparia:

http://www.youtube.com/watch?v=Z4wcfORkXmI

http://www.youtube.com/watch?v=HhpSXgJ_PcI&feature=rellist&playnext=1&list=PL9A1D65EC005C7933

http://www.youtube.com/watch?v=VNB3y0_vlMk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PDGuc928udg

P.s. 80 kg:n raja on mennyt rikki. Aamupaino la oli 80,3 kg ja su 80,5 kg \o/. Tyttö kasvaa :D!!!
6 kommenttia:

 1. Mitä oli ämpärillinen ruokaa? :) Siis palio grammaa ja kaloreita ja mitä kaikkia? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko treenin jälkeen? 60g ohraasuurimoita, 125g kana/muu liha, 100g valkuainen + vihanneksia :D

   Poista
  2. Treenipäivinä olen laskenut että kalorit ovat noin 3200 :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.