Sidor

25.4.2016

Posetreeni ja kuulumisia

Jaaha, se olisi dieettiviikko nro 2 :) Ja still alive :) Vitsi vitsi ;)

Tsekkasin eilen, että paino taitaa olla sama kuin viime vuonna elokuussa. Eli, olin kisadieetillä myös silloin ja kisat olivat silloin samaan aikaan kuin nyt, eli syyskuussa. Ero on siinä, että silloin olin aloittanut dieetin tammikussa. Nyt aloitin dieettaamaan viikko sitten :) Kalorit ovat tällä hetkellä samat jollei korkemmat kuin silloin kun aloitin dieetti viime vuonna, eli tammikussa. Pikkasen on parempi tilanne :) Kyllä on kannattanut pitää kunto siistinä tehdä fiksu reverse. Nälkä on toki ollut kova viime dieetin jälkeen mutta se on ollut sen arvoista, nyt on taas parempi tilanne lähteä uudestaan kiristämään. Ainakin elän uskossa, että hyvä tulee :) ja että lopputulos on kireämpi.

Käytiin Sonja-Sofian kanssa poseramasssa lauantaina ja otettiin tietty kuvia. Valo huono, kännykällä otetetut jne mutta näillä mennään tällä hetkellä :) Ei muuta kun eteenpäin vaan! Ja lisää lihasta kiitos :)


Nyt pitää valmistaa eväitä huomiselle joten en kirjoita sen enempää. Hyvää treeniviikkoa kaikille! Treenatkaa kovaa ja fiksusti!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.