Sidor

22.4.2016

Kuulumisia ja posehommia :)

Nonniin, nyt se alkoi, nimittäin nälkä :D Tilanne on melko koominen, koska viides dieettipäivä on  vasta loppumassa ja vatsa vaan kurnii koko ajan. Ruokaa on siis reilusti, ihan offiruokavalio verran mutta silti vähemmän kuin aikaisemmin ja kroppa regoi siihen kurnivalla vatsalla :D Itse en voi kun nauraa. Vatsa kurnii ja rasva palaa. Hyvä homma että kurnii näillä ruuilla koska silloin aineenvaihdunta pelaa, homma toimiija kunto menee eteenpäin. Nautin siitä tässä vaiheessa :)

Kurniva vatsa muistutti minua siitä, että olen valmistautumassa kisoihin joten pitää aloittaa poseraushommat taas. Aloitin tänään ja voin iloisesti kertoa, että kengät mahtuivat jalkaan jopa sukkien kanssa, poserauspöksyt olivat just passelit ja asennot sujui hyvin. Ei muuta kun lisää treeniä vaan niin tulee hyvää :)
Huomenna mennään yhdessä Sonja-Sofian kanssa treenaamaan asentoja sekä I kävelyä. Muuten on lepopäivä salitreeneistä. Aamulenkki kuuluu normi rutineihin ja tykkään myös panostaa kehonhultoon lepopäivinä. Huominen menee siis levosta huolimatta salilla. Poserausta, huoltoa ja ohjauksia.

Lautaselta löytyy tällä hetkellä paljon kanaa, öljyä, riisiä, munia, vihanneksia, kaurahiutaleita, marjoja, pähkinöitä, riisikakkuja jne. Perus ruokaa siis :)

Munia menee paljon….Löysin appelsiinimakuinen oliiviöljy. Vaihtelu virkistää tässäkin ja tämä on oikeasti ihan jees :)

Jasmiiniriisi on lempaririisi ja sitä menee kahdesti päivässä :) 

Tänään ihmettelin hieman elinterviketeollisuutta tai lähinä kuluttajia. Pakkohan on oltava kysyntä tälle jos sitä myydään. Kukkakaali paloina ja pakkauksessa. Kilohinta yli 20e ja vieressä on kokonainen kukkakaali 2,60e/kg. Kumpi mahtaa olla paremman makuinen :D Tuore kokonainen kukkis vai tämä paloiksi leikattu raaka kukkakaali muovirasiassa… Voi halleluuja :D

Hyvää viikonloppua teille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.