Sidor

1.5.2016

Vappukuulumisia ja jalkajumppa :)

Glada vappen :)
Tämä viikko on mennyt hujauksessa. Ohjelmaa on ollut sen verran paljon, etten ole ehtinyt miettimään dieettiä. Olin jo unohtanut olevani dieetillä. Hyvä näin. Toisaalta, ei tässä vaiheessa kuulu tuntua kovin raskaalta :D Toka viikko vasta loppumassa.
Kunto etenee. Näin minulle on sanottu ja siltä tuntuu. Paino heittelee eikä se ole tippunut dramaattisesti.  Saa nähdä mitä Jari tuumaa kun hän palaa Jenkeistä. Tsekataan kuntoa reilun viikon päästä taas joten velä ehtii tapahtua :)

Treenit kulkee todella hyvin. Lihakset ottavat hyvin vastaan treeniä ja ruokaa on sen verran paljon, ettei nälkä vaiva. Ei ainakaan kovin usein :D Kuten olen kirjoittanut aikaisemmin niin olen panostanut takakyykkyihin ja pääsin keskiviikkona taas eteenpäin treenipainojen suhteen. On se hienoa, kun tekniikka paranee ja painot kasvaa. Aloitin joulukuuss ajolloin sarjapaino oli 60kg. Tällä viikolla sain 3x8x115kg. Se on minulle todella paljon ja toivon todellakin, että progressio näkyy myös jalkalihasten kehityksessä. Niihin olisi syytä saada lisää lihasta :) Kiitos hyvälle treenikaverille!! Toisaalta, fiilis oli kyllä tämä kun hän vihdoinkin lähti jalkatreenin jälkeen. Oli sen verran hakattu tyttö :DNautin todella paljon aamulenkeistä tällä hetkellä. Olen kehittänyt itselleni tapa aloittaa aamu pienellä lihasaktivaatiosetillä. Teen usein eri toiminnalllisia liikkeitä omalla kehonpainolla jolla koko kroppa herää ja aamulenkki sujuu varsin ryhdikkäästi :) Tämä aktivointimelessä joten en todellakaan väännä mitään kovaa settiä :) Olen todenut sen hyväksi tavaksi.

Lenkkejä on 7 kpl viikossa. 4 kpl 45min ja 3 kpl 25min. Leppoisaa puuhaa :) Jostain syystä olen kyllä aina hiestä märkä kun tulen kotiin :D joten taidan kävellä melko reippaasti. 

Vappu on mennyt salilla ja koneella. Eilen hakkasin selkä ihan muusiksi ja voin kertoa, että se jomotti illalla :D Onneksi on rulla kotona ja se tuli kyllä tarpeeseen! Tänään vedin aamulenkki ja päivällä treeniä. Nyt hieman kouluhomia ja jos energia riittää, niin ajattelin mennä poseramaan. Tosiaalta on niin ihana ilma ulkona, että tekisi mieli mennä ulos nauttimaan siitä :)

Huippens loppuviikkoa teille!!

Muistakaa hyödyntää minun ja Jannan kesätarjous!

Kesän loppuun asti saa minulta ravinto- ja liikuntaneuvontaa veloituksetta. Varaan jokaiselle 30-60 min jolloin käydään läpi nykyiset ruoka- ja liikuntatottumukset sekä miten niitä pystyy parantamaan oman arjen puitteissa. Otan vastaan Tamperen ydinkeskustassa, Kehräsaari B rappu ja toinen kerros. Varaa aikasi dea@thundertrainingnutrition.com 
Smiley smile Nyt elämä kuntoon!
Jannan kesätarjous:
- Ultraäänilaitella kasvohoito ( sisältä UÄ puhdistus,tehoseerumi,erikois naamio kasvoille, silmille ja kaulalle)
- Classiset/Volyymit ripset
- brasilialainen sokerointi( Brazzy )
Hinta: 145 eur
Janna tavoittaa Tamperen ydinkeskustassa, Kehräsaari, B rappu, toinen kerros ja puhelimitse 040500594


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.