Sidor

19.4.2016

23 weeks out ja kevättarjouksia :)!

Moikka :)
Nyt se sitten alkoi, dieetti :O Oho! Toinen päivä menossa ja ihan muutama edessä. Lähtökunto on tällä kerralla parempi ja lähtökalorit todella hyvällä tasolla. Muistaakseni paremmalla tasolla kuin viime dieetille lähtiessä :) Tästä on hyvä lähteä hakemaan kireämpää kisakuntoa! 



Kuva Mikko Säteri, Image Photo valokuvausstudio
                            

Treenit ovat sujuneet todella hyvin viime kisojen jälkeen ja ollaan panostettu jalkoihin ja olkapäihin. Lisäksi oma fokus on myös ollut syvissä vatsalihaksissa. Toivottavasti on tullut kehitystä koska olen paiskunut töitä todella kovaa sekä salilla että sen ulkopuolella. Sen näkee sitten lavalla, onko kehitystä tullut vai ei vai olenko tuhlanut aikaani salilla. Toivotaan ettei aika ole mennyt hukkaan ;)

Tuoreita kuntokuvia ei ole, niitä pitää ottaa :) Tässä kunto noin kk syksyn skabojen jälkeen. Siihen on tullut 5kg lisää painoa, nestettä, läskiä ja lihaa :) 





Uskalsin avata dieettiohjeet vasta lauantaina. Kiitos Hanna kun tsekkasit ne minun puolestani ja sanoit, että minäkin uskallan katsoa :D Ruokaa on todella hyvin ja puuroa on paljon :) Pieniä muutoksia ainakin tässä vaiheessa :) Aerobisten osalta tuli myös todella pieniä muutoksia. Olen tähän asti tehnyt 30 min kävelylenkki 5-7 aamua viikossa ja leikkinyt, että olen ulkoiluttamassa koirani. Minulla ei ole koiraa mutta olen se on tunutunut liki samalta, aamulla ulos ja siitä aamupalalle :) Ihan niin kun koiraihmiset tekee :D Muutamaan lenkkiin tuli hieman lisää pituutta, muutan sekin on sama. Eli oikeastaan en huomaa olevani dieetillä :D Ylläri näin toisena päivänä :D





Olin viime viikolla elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa Janna Savolaisella. Janna teki todella tehokas hoito ultraäänilaitteella. Koko ajan tapahtui jotain ja makasin kiltisti vaan silmät kiinni :D Iho oli todella puhdas ja hengitti ihan eri tavalla sen jälkeen. Huomaan todellakin eron :D Olen aina ajatellut, että aktiivinen elämäntapa pitää iho kunnossa mutta kyllä sinne vaan syntyy epäpuhtauksia ja hoito tuli todellakin tarpeeseen talven jälkeen! Pyysin Jannalta tarjous teille :) Eli Jannan kesätarjous voimassa kesän loppuun asti:

Ultraäänilaitella kasvohoito ( sisältä UÄ puhdistus,tehoseerumi,erikois naamio kasvoille, silmille ja kaulalle) 
- Classiset/Volyymit ripset
- brasilialainen sokerointi( Brazzy )
Hinta: 145 eur


Janna tavoittaa Tamperen ydinkeskustassa, Kehräsaari, B rappu, toinen kerros ja puhelimitse 040500594.




Kun Janna heitti tällainen tarjous niin en voi olla huonompi, eli kesän loppuun asti saa minulta ravinto- ja liikuntaneuvontaa veloituksetta. Varaan jokaiselle 30-60 min jolloin käydään läpi nykyiset ruoka- ja liikuntatottumukset sekä miten niitä pystyy parantamaan oman arjen puitteissa. Otan vastaan samassa paikassa, eli Tamperen ydinkeskustassa, Kehräsaari B rappu ja toinen kerros. Varaa aikasi dea@thundertrainingnutrition.com :) Nyt elämä kuntoon! Perkele :D






Tähän mahtuu vielä mukaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.