Sidor

4.4.2016

Kevät ilmassa :)

Moikka :) 
Hitsit tämä kevät! Olen ihan hurahtanut siihen kun ulkona on valoisaa aamulla :) Kuten olen kirjoittanut aikaisemmiin niin tykkään käydä reippaalla kävelyllä aamulla ennen aamupalaa. Aineenvaihdunta lähtee hyrräämään heti aamulla ja siitä tulee hyvä fiilis. Eikä se ole salitreeneistä pois tai lihaskasvusta kun järki ja kohtuus pysyy mukana. Päinvastoin, palautuu vaan paremmin ja jaksaa treenata kovemmin kun peruskunto on ok tasolla ja aineenvaihdunta on hyvä. Jos tulee fiilis päälle saataan vetää muutama spurtti tai mäkeä :) Tänään innostuin hieman Pyynikillä ja vedin rappuja muutama kierros :) Damn että oli kivaa :D Pyynikillä on muutama kunnon hc rappu jotka eivät lopu ikinä. Otin yksi niistä käyttöön ja tokan kerran jälkeen meinasin ihan aidosti oksentaa. Piti kävellä varmaan viisi minuuttia ja hengittää syvään etten joutunut nojaamaan lähimpään roskikseen. Siitä sitten saa kun vetää pitkät raput ihan täysillä. Kyllä ulkona liikkuminen on mukavaa ja ainakin minä tarvitsen sitä salitreenin lisäksi. Olen aina liikkunut paljon sekä viihtynyt ulkona luonnossa. Sisäliikunta on hyvä mutta tulisin hulluksi jos en pääsisi ulos pomppimaan välillä. 

Aamu menee työjuttujen parissa. Lähden loppuviikolla Rovaniemeen suorittamaan viimeiset näytöt ja hion nyt niitä kuntoon :) Se olisi viimeinen reissu Rolloon tämän koulutuksen osalta :) Mikäli näytöt menee läpi siis :D No toivotaan :)

Ystäväni Tanja Räsänen oli kylssä viime viikolla ja suunniteltiin toukokuussa järjestävä hyvinvointiviikonloppua! Tästä tulee niin hyvä juttu! Pidennetty viikonloppu Turun saaristossa. Viikonloppu täynnä liikuntaa sekä rentoutumista. Saatiin hyvä pakettihinta johon kuuluu yöpyminen hotellissa, kaikki ruuat, treenit, luennot jne. Koska kyse on pienestä hoetllista niin on rajoitetusti paikkoja (14) ja halutaan muutenkin pitää osallistujamäärä pienenä. Tähän mahtuu vielä mukaan joten jos kalenterissa on tilaa niin laita koodia ja varmista paikkasi :)! Hotelli on Nauvon keskustassa johon pääsee todella helposti autolla tai bussilla. Turusta ajomatka on noin 60 min ja Helsingistä kulkee päivittäin bussi Kampista yhdellä vaihdolla Nauvon keskustaan :) Helpommaksi ei voi mennä ;)

Kyykyt sujuu muuten niin hyvin :) Ollaan treenikaverini Ismon kanssa hinkattu niitä viikoittain ja voin sanoa, että perille menee. Viime viikolla tein 3 x 8 100kg ja lopuksi mukava puristus-&superslowsarja 60kg:lla ja miljoonalla toistoilla. No ei ihan miljoona mutta varmasti lähempää 30 tuli. Menin laskuissa sekeisin kun Ismo varmisti ja aina vaan lisäsi toistomäärä. Jouduin keskittymään hengissä pysymiseen :D Oli muuten aika mukava polte ja pumppi reisissä ja pakaroissa sen jälkeen :) Tanjalla oli muutama todella hyvä liikkuvuusjuttua lonkille ja olen nyt vaivanut muutama liikkuvuustreeni. Varsinkin kyykyssä huomaa heti jos esimerkiksi lonkka tai nilkka kiristää. Kannattaa todellakin pitää liikkuvus näissiä sekä keskivartalon tuki kunnossa, jos haluaa kyykätä ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!! Ja hei tsemppii kevään kisajille!

P.s. jos joku haluaa kunnon tehotreeni ulkona niin la 9.4.2016 klo 15-16 on luvassa aineenvaihduntaa buustaava rappu- ja pakaratreeni Pyynikillä :) Tavataan Pyynikin munkkikahvilan edessä. Hinta vain 10e/nenä. Ilmoittaudu dea@thundertrainingnutrition.com! EI muuta kun kaveri mukaan, pakarat tiukaksi ja hiki virtamaan ;)

P.s. 2 Jos haluat saada infoa ulkotreeneistä sekä tarjouksista ym niin käy tykkäämässä Thunder Training & Nutritionin facesivusta. Näin saat kaikki päivitykset, tapahtumat sekä tajoukset uutisvirtan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.