Sidor

28.3.2016

Kisasuunnitelmia ja valmennushommia

Hip hei :)

Bloggaaminen on ollut hieman katkolla viime aikoina :) Olen keskittynyt olennaiseen, eli treenaamiseen ja muuhun elämään :)

Täällä menee hyvin. Treenit uppoo hyvin ja olo hakattu koko ajan. Varsinkin jalat ovat saaneet osumaa. Kyykkääminen sekä liukkaat kelit ovat tehneet tehtävänsä. Jalat ei ole ikinä ollut näin jumissa. Ajoittain on ollut hieman epätoivoinen fiilis niiden suhteen kun ne kiristävät niin paljon runsaasta huollosta huolimatta. No, eiköhän nekin alkaa palautumaan kun ulkona ei ole niin likuasta enää jolloin kävelytyyli muuttuu staattisesta jännityksestä dynaamiseen rullaailuun :) Treenien suhteen ei ole luvassa kevennystä, päinvastoin panostan jalkatreeneihin urakalla koska jalkoihin pitäisi saada pihviä, ainakin omasta mielestäni :) Kyykkyä vaan!

Kyykkyjen suhteen homma etenee hyvin. Olen nyt päässyt 100 kiloon takakyykyssä ja tekniikasta en ole tinginyt. Päinvastoin :) Aloitin takakyykyn kanssa jolukuussa jolloin sarjapaino oli 60kg joten kai tässä jonkun tasoinen kehitys on tullun sarjapainojen suhteen. Toivottavasti se näkyy lihaskasvuna myös!

Kävin eilen Jarilla kuntotsekissä. Juteltiin kisoista ja tarkoitus on alkaa dieetti 18.4. Olen hieman kahden vaiheella, että kisaanko syksyllä vai en.Tavallaan haluan kisata ja saada kunto todella kireäksi. Siihen on hyvät lähtöolosuhteet tällä hetkellä ja kunto on hyvä. Toisaalta, nautin treenaamisesta ja puurosta niin paljon tällä hetkellä, etten maltaisi lähteä dietille :) Mutta, toisaalta dieetti on vain 22 viikkoa elämästäni ja sen jälkeen liha tarttuu taas hyvin jne :/ No, onneksi Jari antoi mulla aikaa pohtia tätä vielä :D Mun suurin ongelma on siis juri tämä ajatteleminen. Mulla se voi lähteä ihan lapasesta ja äiti ehdotti jossain vaiheessa lobotomia. Siitä en innostunut mutta yritän ajatella vähemmän, tai lähinä olla pohtimatta asioita liian syvällisesti :) Damn, että on vaikea :D

No, jos lähden dieetille niin pitää päättää sen ajoissa koska 1. pitä mennä Hannan kanssa sushille ja 2. siskoni kanssa syömään riisiä thaikkuravintolaan :D + 3. pitää saada isommat jalat vielä :D Tulee kiirettä!

Valmennushommat rullaavat hyvällä vauhdilla :) Suunnitelmissa on pidennettyjä liikunta- ja ravintoviikonloppuja Turun saaristossa pienessä idyllisessä hotellissa http://www.hotelli-lanterna.fi/fi.

Luvassa on:
- all included majoitus (hyvää ja terveeellinen ruoka 5xpäivässä, yöpyminen ym)
- useampi treeni (ulkotreenejä, toiminnallisia treenejä, lihaskuntotreenejä sekä kehonhuoltoharjoituksia)
- keskustelu- ja kysymystilaisuuksia ravinnosta sekä treenaamisesta

Viikonloput ovat tarkoitettuja kaiken tasoisille, eli ei todellakaan tarvitse olla hyvässä kunnossa :) Pääasia on se, että on hyvä meiniki päällä! Jos on kiinnostunut voi laittaa koodia dea@thundertrainingnutrition.com. Mukaan mahtuu max 14 henkilöä. Ajankohta on näillä näkymin toukokuussa :)

Kunnon suhteen ei ole tapahtunut mitään dramaattista :) Paitsi että vaatteet kiristää ja tulee hiki aamupalaa syödessä :D Kädet näyttävät edelleen tältä ja Jarin mukaan kunto ei ole pehmenyt, mikä on ihan jees :) Hiilareita tuntuu olevan enemmän kun koskaan ja jos en muista väärin, niin on paremmat kähtökalorit tälle dieetille kun edelliselle, olettaen siis että menen dieetille :D

Valmennuksista sen verran, että mukaan mahtuu vielä! Tarjolla on lähivalmennusta, nettivalmennusta, ravintovalmennusta ja ihan pelkästään ohjauksia jos niin tahtoo :) Ollaan saatuu huikeita tuloksia aikaiseksi valmennettavien kanssa. Liki jokaiselta on tullut palautetta siitä, miten ihmeellistä on kun saa syödä näin paljon ja kunto vaan paranee :D Valmennuksista saa infoa www.thundertrainingnutrition.com tai dea@thundertrainingnutrition.com :) 

Se siitä :) Nyt pitää mennä suihkuun! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.