Sidor

24.10.2015

Pari sanaa reversestä ja nälästä, uusi treeniohjelma ja video :)

Moikka :)

Se joka väittää, että reversellä on ihanaa niin on kyllä sekaisin :D Viides viikko pulkassa ja huomenna alkaa kuudes viikko reverseä. Nälkä on jäätävä ja tunnetila heittää kuin 14 vuotiaalla tytöllä :D Oli helpompi olla dieetillä jolloin hiilareita ei ollut, ei ollut nälkää eikä mielitekoja. Nyt on hiilareita mutta energiamäärä on kuitenkin melko matala vielä. Nälkää on koko ajan. Osaan nauttia nälästä koska tiedän, että se on hyvä merkii ja kehoni toimii. Mutta on se kuitenkin aika perseestä kun vatsa kurnii koko ajan ja illalla kun olen syönyt iltapalani niin olen niin nälissäni, että pitää juoda hitsti vettä, teet, fun lightia jotta vatsa täyttyisi. Ei auta kovin paljon mutta yritys on kova :) Viimeinen ajatus mikä pyörii mielessä kun menen nukkumaan on se, että aamulla saan puuroa. Usein pyörin nälissäni sängyssä enkä saa unta ja mietin sitä puuroa :D On tämäkin elämä :D 

Kunto eilen ennnen treeniä.


                                           Positiivista on se, että saan jossain vaiheessa lisää ruokaa ja tämä on väliaikaista. Lisäksi tämä on täysin vapaaehtoista ja itsekurini on sen verran kova, että ohjeissa pysytään todella lujasti. Ymmärrän kyllä niitä, jotka sortuvat herkkuihin reversellä. Haluan kuitenkin muistutta muita samassa tilanteessa olevia siitä, että nyt kannattaa olla tiukkana ja kiitos seisoo kyllä lopussa! Ihan hitosti tsemppiä jokaiselle samaassa veneessä oleville!!! Ei kannata pilata dieetillä saavutettua kuntoa ainakaan sillä, että syö itsensä läskiksi ja ohi ohjeita. Tai tuhoaa omaa metabolismia syömällä paskaa. Malttia. Nyt sitä tarvitaan jos joskus :) Kerrankin mulla on hyötyä tästä mun sairaasta itsekurista. Aina siitä ei ole hyötyä, mutta nyt on. 

Näitä menee dieettikaudella, harvemmin offilla kun on riittävästi ruokaa. Nyt sitä ei vielä ole :)

Olen pitänyt kiinni aamulenkeistä. Jarin luvalla väännän 5-7/kertaa viikossa 30-60 min reipasta kävelyä.  Pidän siitä :) Siitä tulee hyvä rytmi kun teen lenkki aamulla, luen ja teen töitä kotona, menen treenaamaan ja jatkaan lukemisen ja töiden kanssa. 

Aika ei mene pitkäksi koska lukemista riittää. Sain just yksi nippu pois alta ja pöydällä on heti seuraava liki 600 sivua lukemista. Maanantaina alkaa uusi erikoistumisjakso Turun yliopistolla, kilpailuoikeus siviilioikeuden poolista. Luvassa on tiivis luento- sekä seminaariputki ennen joulua.

Minun heikkouteni ja herkkuni on tällä hetkellä, tai se on aina ollut, tuoreita herkkusieniä. Näihin en kyllästy ikinä :)
Ostin vaihteluksi hirven jauhelihaa. Ostan muutenkin aina lihat lihatiskiltä ja panostan niiden osalta laatuun sekä monipuolisuuteen.

Monipuolisuus on tärkeä kaiken ruuan sekä myös muiden asioiden suhteen. Itse tykkään käyttää voita jonkun verran. Päärasvalähde mulla on kuitenkin oliiviöljy sekä lesitiini. Lisäksi osa voita ja kookosöljyä sekä tietenkin omegat. Myös kananmunan keltuainen on loitsava rasvalähde. Mutta monipuolisuus myös näissä!!!

Muita dieetti- ja toki offiherkkuja ovat lehtikaali, sorry jos olen ärsyttävä :D!!

Ja punasipulia :D
Näistä saa hyvää sapuskaa :D Kuka sanoi, että fitnessurheilija syö yksipuolisesti ja pelkkä kanaa kuivalla parsakaalilla :DSain uuden treeniohjelman tänään. Pääsen korkkaamaan sitä maanantaina. Can´t wait!! Jarilla on kyllä varsin vilkas mielikuvitus :D Tänään tein käsiä. Tuli Siniltä hieman palautetta mun suonista. Niitä on kuuema kaikkialla :D Kyllä nekin pian peittyvät….
Tässä vielä video käsitreenistä. Toivottavasti sain se toimimaan :D 

Olen nyt jäänyt ihan koukkuun kananmuniin. Ei tekee ollenkaan mieli vetää maitotuotteita enää. Olen kuitenkin tarkkana siitä, että saan kalsiumia riittävästä. MiniSunilla on ihan parhaat tabut siihen! Toi mustaherukka on lempparini :D
Muistakaa tämä! Huikea uutuusvalmennus kuntoilijoille :) Täällä pääsee hyvin kuntoon eikä tarvitse tehdä uudenvuodenlupauksia heti joulun jälkeen kun on loman jälkeiset kilot ahdistavat. Tarjolla on paljon muita valmennuksia sekä ohjauksia. Jos kaipaat asiantuntevaa apua treenien tai/sekä ravinnon suhteen niin kannattaa laittaa mailia, laaditaan sulle yksilöllinen ja hyvä suunnitelma. Tämä heille jotka haluavat todella henkilökohtaista sekä kokonaisvaltaista valmennusta. dea@thundertrainingnutrition.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.