Sidor

21.10.2015

Kuvauskeikka ja ajatuksia valmennussuhteista

Moikka :)
Eilen oli intensivinen päivä kaikin puolin. Vedettiin Hannan kanssa tunnin aamulenkki Pyynikillä. Siitä sitten ruoka nassuun ja tehokas työ- sekä opiskeluputki kotona. Kun lukee osissa niin saa tehokkaasti luettu ja samalla pystyy oikeasti sisäistämään sen, minkä lukee. Voin nimittäin kertoa teille, että oikeustieteellisien kirjojen lukeminen menee hieman hitaammin kuin esim romaanin lukeminen ;) Pitää oikeasti keskittyä ihan kybällä :D 


Kuva: Mikko Säteri, vaatteet:Fit4You, ripset: Janna SavolainenSaan yleensä alkuviikolla viikkoraportit valmennettavilta ja odotan aina niitä innolla :) Pääsee tsemppaamaan heitä ja viemään asioita eteenpäin silläkin rintamaalla. Joidenkin kanssa on toisaalta diili, että rapsa pitää tulla päivittäin. Se auttaa monesti pysymään ohjeissa eikä lipsumisia tulee kun on tilitysvelvollinen joka päivä. Olen todella tarkka valmennettavien suhteen. Minusta valmennus on parhaimillaan sitä, että valmnetaja on mukana ja läsnä mahdollisimman paljon. Valmentaminenhan ei ole vain ohjeiden tekeminen vaan paljon muuta. Itse asiassa, suurin työ on henkisellä puolella. Psyykkistä valmentamista, siitä koko homma lähtee :)  No, jokainen on yksilö ja pitää löytää jokaiselle valmennettavalle sopiva valmennusmetodi. Porkkana/piiskaa/löysempi ote tai tiukka ote. Toki suhde on aina kaksipuolinen. Eli valmennettava määrää, paljonko haluaa olla yhteydessä. Jotkut eivät halua olla niin tiivisti yhteydessä ja toiset taas haluavat. Itse olen aina vastassa, oliko tiivis tai löysä yhteydenpito. Itse suosin tiiviimpi versio koska silloin asiat etenee optimaalisesti ja pysyn aidosti kärryllä kaikesta.  Ja hei, vielä mahtuu mukaan remmiin! Koodia vaan mulle jos haluat saada apua pääsemään sinun tavoitteisiin dea@thundertrainingnutrition.com.

Siihen eiliseen. Työ- ja opiskeluputken jälkeen oli aika pakata kamat kassiin ja lähteä Helsinkiin kuvauksiin. Kuvattiin Mikko Säterin kanssa. Meillä onjo sen verran hyvä rutiini päällä, että tulen sinne, menen suoraan mallin meikkaushuoneeseen, väännän itseni kuntoon (meikit, öljyt, pumppi, hiukset jne), konsultoin Mikkoa vaatteista ja hän huomauttaa esim törrötävistä hiuksista tai jostain läikästä. Esim eilen olin sheivanut sääriä niin tehokkaasti että piti pyyhkiä pois verta polvesta :) Onneksi Mikko näkee näitä :D Kuvattiin tehokkaasti reilu tunti. Siitä sitten valkkaamaan kuvia, nopea retusoininti ja se on siinä. Olin Hesassa klo 15.35 ja lähdin takaisin klo 18.45. BOOM! 

Mikko tykkää muokata kuvia enemmän kuin minä. Kuvan muuttaminen mustavalkoiseksi ja piento säätöä kontrastin sekä valojen ja väriskaalan suhteen on mulle ok. Fysiikkaan ei kosketa. Eli haluan aina antaa aito kuva siitä, miltä oikeasti näytän. Voisin kirjoittaa aiheesta pidempi postaus myöhemmin. Olen koulutukseltani ad, eli art director joten kuvien käsittely on minulle varsin tuttua puuha entisen työn puolesta. No, minuun fysiikkaan ei kosketa Photarissa, piste :) Fysiikkani muokkaan treenien, ravinnon sekä levon avulla.

Kuva: Mikko Säteri, vaatteet:Fit4You, ripset: Janna SavolainenNäkyy muuten edelleen hieman suonia käsissä. Aamupaino + 800g alimmasta dieettipainosta. Kisoista on nyt vissiin pian viisi viikkoa. Ihan maltillinen nousu.
Bussissa on hyvä lukea…. Tehokasta ajankäyttöä, aina.  

Nyt suihkuun ja salille ohjaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.