Sidor

15.8.2015

Kuntotsekki ja tankkaus sekä kuulumisia

Heissuli hei :D

Hitsit hitsit… nyt on NELJÄ VIIKKOA ja VIIMEISTELYVIIKKO karsintoihin :O FAAAAKKK!!! No ei kai :D Ei minulla ole paniikkia, päinvastoin, asenne on ehkä liiankin rento :D En osa stressaa mistään kisaamiseen liittyen en sitten millään. Tai okei myönnetään, ainut pelko on ollut se että minun lihakset katoavat dieetillä. Perussetti :D Veikkaa, että JOKAISELLA on tämä pelko perseessä :D Toinen asia mitä pelkäsin ennen dieettiä oli se, että treenit kärsivät dieetin aikana jonka seurauksena kaikki minun pienet lihakset häviävät ja vuosien työ valuu vessapönttöön :DTuulin nappama kuva torstain selkätreenissä


No…. näin ei ole mennyt, vielä. Aika on toki vielä jäljellä polttaa kaikki lihakset ja löysäillä salilla. Kuten olen kirjoittanut aikaisemmin, niin päätin dieetille mentäessä sen, että pidän kynsin ja hampain kiinni treenipainoista ja haluan myös kehittyä dieetin aikana. Näin siis tein. Toki nyt kun keho alkaa kuivumaan joudun väkisinkin treenaamaan hieman eri tavalla. Hassua on se, että voimatasot ovat ennaallaa mutta tunnen kehossa, ettei ole järkeä lähteä paukkumaan niillä painoilla kuin jaksaisin. Tyyli on nyt 100% bodausmainen, eli hyvä lihastuntuma, liikkeet puhtaasti kohdelihaksella, puristamista, venyttämistä jne. Isot painot saavat odottaa. Tai no juu, kaikki on suhteellista. Jollekin minun nykyiset treenipainot ovat isoja, toiselle ei. Perjantaina otettu pukkarioseMinulla oli eilen kuntotsekki. Se meni kai ihan hyvin :D Näin minä oletan :) Jari on tunnetusti aika vähäpuheinen eikä minullakaan kovin paljon sanottavaa ollut. Ollaan sen verran paljon yhteydessä että ajankohtaiset asiat hoidetaan heti pois alta. Ruokavalioon tuli muutoksia. Loppupeleissä muutos on todella pieni, samoilla mennään mutta ero on siinä, että aamun sekä illan rahka/raikkari vaihtuivat valkuaiseksi. Pidän paljon valkuaisesta ja olen ajoittain ihan vapaehtoisesti vaihtanut maitotuotteet valkuaiseksi joten tämä ei tuota ongelmia. Määrällisesti ruoka pysyy samana joten en varsinaisesti koe, että muutoksia on tullut siihen. 

Jari määräsi myös tankkauspäivä. Pitää vetää hiilaria naamaan aika reippaasti nyt viikonloppuna. Hassua, mutta en koe tarvitsevani tankkausta vaikka tiedostan, että se on fysiologisesti ihan perustelta tällä hetkellä. Toki en valita, mutta hyvin pärjäisin ilmankin :) No, puuro ja banaani on hyvää. Ajattelin syödä jäätelöäkin. Saan aina Jarilta tietty annettu hh määrä ja sen mukaan rakennan itse tankkauspäivä. Syön yleensä aika samoja ruoka-aineita ja minulla on tiettyjä kaavoja ennestään eri hh määrillä. Saatan tehdä niihin jotain muutoksia mikäli tekee mieli jotain ertyistä, muuten menen yleensä hyväksi todettujen systeemien mukaan :) Siihen kuuluu paljon kaura- sekä riisipuuroa, banaania, pilttiä, kevytjäätelöä, pastaa, perunaa/bataattia, tomaattikastiketta, vaahtokarkkeja jne. Monipuolisesti eri hh-lähteitä.
Kävin eilen myös mittaamassa rasvat. Olen jäänyt ihan koukkuun niiden mittaamiseen :D Myönnetään :D onneksi on aika harmiton pahe :D Viime kerralla aika mittauksien välillä oli 2 viikkoa, painoero 1,5kg ja muutos rasvoissa 0,6%. Nyt oli hieman lyhempi aika mittauksien välillä, 1,5 viikkoa. Painoero 900g ja muutos 0,6%. Eilen tulos oli 12,1% ja aamupaino ihan kohtuullisen korkea. Jos joku nyt on kiinnostunut näisä :D


Perjantaina otettu pukkariose


Meillä oli eilen myös saunailta Hannan luona. Tästä on tullut viikoittainen perinne. Ollaan saunassa kerran viikossa ja juodaan Pepsi Maxia tölkeistä :D Hikoilu on pommivarma, kroppa tykkää se tekee päällekin hyvää :)

Nyt pitää mennä kauppaan ja nauttia elämästä :D Tuulin nappama kuva torstain selkätreenissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.