Sidor

8.8.2015

Hyvin menee, kuntotsekki ja kuusi weeks out :D

Mooooi :D!!!
Hyvin menee mutta menköön :D Paino tippuu, fiilis on hyvä, energia riittää, ämmä kiristyy kovalla vauhdilla ja valmentaja on kerrankin tyytyväinen tahtiin. Nyt vedetään mimmi kireäksi :)


Kävin taas vaihteeksi kuntotsekissä tänään. Viiden päivän päästä sitten uudestaan. Paino on laskenut noin 2,5 kg viime tsekistä mikä oli viime viikon tiistaina. Eli vauhti on niin sanotusti kohtuullisen hyvä. Alin paino oli tänään: 68,7kg. Mitattiin rasvat Riston pihdeillä alkuviikolla, eli 1,5kg sitten jolloin se oli 12,7%. Nyt se taitaa olla lähempää 12 koska viime 1,5 kg:n pudotus tarkoitti -0,6% rasvoissa. No, sillähän ei ole merkitystä kunnon suhteen mutta onhan se kiinostavaa seurata kaiken muun ohella. 

Toimistolla oli pimeä, ei ollut ruuhkaa tänään.


Jari uhkaili viime viikolla että saan tankata nyt sunnuntaina. Koska tunnen valmentajani hyvin, niin arvasin, ettei tankata kun paino tippuu. Ei tankatakaan :D Miksi tankata kun paino tippuu. Pää kestää ilman joten näillä mennään taas viikko tai pari. Jari heitti, että mitä jos otetaan noin  X kg veke vielä. Otetaan vaan sanoi minä ja sillä suunnitelmalla mennään sitten :) Jätetään x luku meidän keskeiseksi niin ei tule turhia kommentteja sen suhteen :) 

Kunto oli alkuviikolla tämä:

Toivottavasti kukaan ei pahastu kun en ole pukeutunut pilkkihaalariin vaan alusvaatteisiin. Näkyy ihoa meinaa :D Minusta on kuitenkin melko tylsää, jos ei laiteta kuntokuvia. Itse olen ainakin kiinnostunut siitä kun luen muiden kisajien blogeja. Linjani on se, että laitan asiallisia kuvia ja nimenomaan KUNTOkuvia, eikä pyllykuvia. Anatomiset asennot, eli samat kuin kisoissa. Asiallisempaa ei voi olla :)  Toivottavasti kestätte rakkaat lukijat :) Vaatetus on nimittäin liki sama kisoissa.                                      Jeba :) Nyt alkaa muuten näkyä verisuoni hauiksessa. Viikon päästä näkyy paremmin. Ja itse asiassa se näkyy jo nyt paremmin kuin tässä kuvassa koska paino on tippunut aika mukavasti kuvan ottamisen jälkeen. 

Oma haaveeni on aina ollut: 1. verisuoni haukkarissa näkyy 2. verisuonet vatsalla näkyy 3. verisuoni otsassa näkyy 4. rintalihas on säikeillä 5. reidet lohkoilee. Miten niin suoni-orientoitunut :D Pitää painaa töitä vielä noiden saavuttamiseksi mutta 1 ja 2 sekä 5 ovat hyvällä mallilla. Jotkut haaveilee prinsessapäivästä kisojen suhteen. Minä haaveilen suonista ja säikeistä :D No, olen aina ollut hieman pölö :D


Huomaan, että keho alkaa kuivumaan. Nivelissä tuntuu eri tavalla enkä uskalla tehdä spurtteja ulkona enää aamuisin koska polvissa tuntuu sen verran ikävästi. En ota turhia riskejä ja on muita keinoja saada syke nousemaan :) Hullu saa olla mutta ei tyhmä. Ostin glukosamiinia tänään ja msm. Ihan jotta mieli on parempi :) Suojaa tai ei, ainakin olen yrittänyt :)

Muuten menee kohtuullisesti nappeja. KIITOS Verman, Sporttimekka sekä FitFarm!!! Ihan parhaat tabut käytössä :)Jos joku ajattelee, että olen täydellinen nainen niin ajattelin rikkoa se illuusio nyt heti. Priorisointi on tällä hetkellä 1. treenit sekä kisat ja omat työt. Kämppäni näyttää usein tältä….
Siivominen ei ole ikinä ollut ykkösprioriteetti. Mieluummin lepään :D No olen minä ihan sisäsiisti mutta en jaksa siivoa joka päivä vaan pidän siisteystaso sopivana :) Treenit ym sitten viimeisen päälle.                                      Ja treeneistä puhuen niin homma jatkuu Teron kanssa joka viikko. Maanantaina treenataan jalkoja. Tai siis minä treenaan ja Tero tekee koko kroppaa kun se repii minut ylös mm hakk-kelkan kanssa ja jeesaa muissa liikeissä :D Tertulla on toiminnallinen treeni maanantaina :D

Kävin Jannalla taas alkuviikolla laittamassa räpsyt kuntoon :) Nyt näyttää taas siltä, että on ripsiä muillekin jakaa. Hitsit että olen rakastunut näihin!!! Elämä on vaan niin helppo kun ei tarvitse kuin pestä naama ja näyttää silti huoliteltulta :) Tuhkimo 24/7 :D Kuten tiedätte, se on hyvin tärkeä asia ;) Vits vitsi, se piristää kyllä suunnattomasti kun on hyvät ripset jotka kestää!! Suosittelen Janna Savoilaisen hoito Esthetic Spassa :)                                       Näillä mennään :) Nyt on kuusi weeks out :D Hell yeah!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.