Sidor

5.10.2014

Uusi koti ja uudet lenkkimaisemat

Heippahei :D ja terveisä Tampereelta!
Muutto on takana ja koti alkaa näyttämään kodilta, jos laittaa silmät semikiinni eikä katso kaikkialla olevia muuttolaattikoita. Niitä on meinaa vielä paljon :D

Onnistuin saamaan räkätauti viime sunnuntaina, eli viikko sitten. Räkää tuli sen verran että käytin 100kpl nenäliinoja alle kahdessa vuorokaudessa ja käyttökertoja per nenäliina oli kyllä enemmän kuin yksi. To much info ehkä, sorry! Onneksi ei ollut kuumetta, mutta tosiaankin räkää sen edestä. No, lepoa kehiin ja saatiin muutto hoidettu torstaina. Olen kiltisti levänyt täällä Tampereellakin. Tai lepoa treeneistä, ei muutosta. Siivosin keittiön koko pe aikana, voitte kuvitella missä kunnossa oli, keittiö siis, ei minä :D Pesin jopa seinät. Ei ollut likaisen näköistä mutta oli se kun alkoi pestä. Nyt on aika hiton puhdasta :) Eilen vedin ikkunat puhtaaksi ja maalasin seinät valkoiseksi. Rakastan valkoista, sitä ei voi olla liikaa. Kylppäri menee uusiksi vuoden alussa joten pian onkin aika kiva koti. Tosi kiva koti :) ei vaan sijainnin perusteella.

Alan pikkuhiljaan tottua uuteen kotikaupunkiin. Lähikauppa on hieman isompi ja kadun toisella puolella. Lenkkimaisemat on erit. Käytiin kaverin kanssa tsekkamaassa niitä tänään. Nyt on Pyynikki nähty osittain ja Ernalle tiedoksi, munkkikahvilakin on tsekattu ;)

Ei tässä kovin paljon muuta ole tapahtunut. Kouluhommia pitäisi vääntää mutta voitte vaan kuvitella että kämpän siisteystaso kohonee aika paljon kovemmalla vauhdilla kuin tenttilukeminen etenee... Tai sanotaan näin, voisin kyllä opiskella fysiologia vaikka miten paljon, aineenvaihduntaa, lämmönsäätelyä, maksan toimintaa jne. mutta kun nyt pitäisi tehdä legal english kurssin tehtävät :/ Taidan paeta vielä hetken maksan toiminnan ihmeelliseen maailmaan :D Enkun yhtyöoikeusterminologia saa odottaa.




Laitetaan tällainen kissakuva vielä tähän loppuun kun mulla on noita misuja hieman ikävää.




Huomenna pitää lähte Turkuun, yliopistoon luennolle. Ei tässä homassa kyllä kauheasti järkeä ole :D Onneksi ei haittaa kun on onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.