Sidor

21.9.2014

Doms doms trallalaa...

Muutto etenee. Kämppä on hoidettu. Vuokrasopimus allekirjoitettu. Uusi sähkösopimus tehty ja kotivakuutuskin hoidettu. Muuttoilmoitus tehty. Kuusi laatikko pakattu jotka otan mukaan, kolme täynnä liian pieniä vaatteita jotka pitää viedä jonnekin varastoon ja kaksi jätesäkki heitetty pois. Jäljellä on ihan hitosti tekemistä :D Kävi hyvä säkä. Yhden kämpän hain ja sain sen. Sijainti on ihan kiitettävä. Salille kestää alle minuutti kävellä :D Sama juttu valmentajan toimistoon, taitaa tulla porttikielto aika pian :D 

Muuten menee hyvin. Olo on kuin lihamyllyn läpikäyneellä. Uusi treeniohjelma on tehnyt tehtävänsä, tyttö saa nauttia domseista. Mulla on ollut volyymipainoitteinen ohjelma viime kuukausina ja nyt sain vaihtelua siihen. Mukana on juttuja laidasta laitaa. Lyhyitä suoria sarjoja, keskipitkiä sarjoja ja pitkiä pumppaavia. Sain just Week 1 pulkkaan, laitoin rapsa Jarille siitä ja tänään aloitin uudella ohjelmalla, eli week 2. Taas tulee hieman uutta ärsykettä kropalle joten luvassa taitaa olla sama lihamyllyfiilis jatkossakin :) Olen salaa aina toivonut tällainen treenisysteemi :) Tää on niin mukavaa, ihan parasta!!!!





Hieman taitaa olla matkaa vuoden olympiavoittajan kuntoon...  http://contests.npcnewsonline.com/contests/2014/ifbb_mr_olympia/juliana_malacarne/index.php Jumalauta mikä nainen!! Jostain syystä en ole ikinä ollut mikään Dana Lin Bailey fani. Ihailen toki hänen fysiikka ja arvostan se työ mikä hän on tehnyt sen eteen. Kuitenkin Malacarnen fysiikka miellyttää mun silmää enemmän. Lihasta on enemmän, pyöreyttä, naiseellisuutta ja jäätävät jalat. Kovia mimmejä kumpaakin!! 

Meillä oli Marikan kanssa kisastudio eilen. Tai se meni niin, että Dea piti ihan nopeasti vaan treenata jalat aamulla ja sitten olla valmis klo 12. Hehe.... Konttasin Gymin lattialla ja pyöräilin tärisevillä jaloilla 500m kotiin. Kotona laitoin sitten vauhtia päälle ja menin suihkuun, palari 1 ja 2 naamaan, eväät kassiin ja sitten menox bussipysäkille jalat ihan pumpissa vieläkin. En tietenkään katsonut aikatauluja, kyllähän ne bussit tulee aina jossain vaiheessa... Niinpä. Tunnin jälkeen soitin Marikalle ja pyysin häntä katsomaan aikatauluja. Kamala vessahätä ja väsyneet jalat oli :) No, bussi ei kulje sitä kautta lauantaisin. Ei autanut kun mennä kotiin syömään ja sitten tehdä uusi yritys myöhemmin. Olen Marikalla 15.30... Ei mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti :) Onneksi sain kahvia ja sitten olikin kisastudio pystyssä. 




Nyt pitäis varmasti jatkaa muuton kanssa mutta kun olisi kaiken näköistä muutakin tekemistä kuten olympiakuvien selaamista... jne :)

Niin juu, yhtäkkkiä mahdun aivan ihmeellisiin vaatteisiin. Tai siis treenihousuihin joihin en ole ikinä mahtunut. Tyttö pienenee ja paino pysyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.