Sidor

21.10.2014

Pää ja kroppa kuntoon

Moikka!
Eilinen meni Turussa luennon merkeissä. Toki kävin myös hieman treenaamassa selkää entisellä kotisalillani Gym 2000:lla. En meinanut tunnistaa koko paikkaa kun yksi seinä oli maalattu valkoiseksi :D Rauta oli kevyttä eilen. Maastaveto 100kg:lla ei tuntunut edes kovin raskaalta. Tein pari kymmenen toiston sarjoja jotka jätin tahalla hieman vajaaksi. Siitä siirryin 110kg:n sarjapainoihin. Oma mave ennätys on 120kg. Katsotaan jos saan se rikottu jossain vaiheessa. Mavepainoillahan on niiin suuri merkytys tässä lajissa ;D ;D Vits vitsi :) Mutta onhan se kivaa ylittää itsensä maastavedossa :) 

Juttelin treenikaverin kanssa iltapäivällä ja totesin, että nyt tuntuu todellakin siltä, että keho on palautunut viime talven ja kevään rumbasta. Olo on hyvä, kroppa palautuu hyvin treeneistä ja toimii muutenkin hyvin sekä saan proggressiivisesti lisätä painoja treeneissä. En ole pelkästään palanut takaisin entisiin treenipainoihin vaan ylittänyt niitä. 

Toki on jäänyt hieman traumoja kummittelemaan ja reagoin vahvasti pieneen flunssaan mikä minulla oli pari viikkoa sitten. Kyse oli pienestä ja täysin normaalista flunssasta mutta pelästyin aika paljon siitä. Jotkut selittämättömät ja näkymättömät oireet kuten polttava tunne suussa ja nielussa tulivat takaisin. Huomasin kuitenkin reilun viikon jälkeen sama kuin huomasin kesällä, että nämä oireet menevät pois kun niitä ei huomioi ja tulevat takaisin kun alkaa miettimään niitä ja stressaamaan. Lopuksi päätin, että oireet ovat  psykosomaattisia ja että ne korreloivat pelon ja stressaamisen kanssa. Päätin myös, etten välitä niistä enää. Se oli jälleen kerran hyvä tapa päästä oireista eroon :) Toki tarkastutin nieluni ym. lääkärikaverilla ensin mutta kun hän totesi, että nielu on kunnossa luotin siihen enkä omiin tuntemuksiin enää. Tässä huomaa taas sen, että ihminen on kokonaisuus ja mitä esim. pelko voi aiheuttaa. Vaikka minulla lähtökohtaisesti on melko kova psyyke mitä koskee kurinalaisuutta ja äärirajoihin menemistä niin pelko siitä, ettei pääse treenaamaan voi minun tapauksessa aiheuttaa jopa fyysisiä oireita. Kun tämä tiedostaa voi myös elää sen kanssa, hallita pelot ja kasvaa vahvemmaksi. Ei ihan turhaan sanota, että aivot on ihmisen tärkein "lihas". Sitä kanattaa siis jumpata ahkerasti ja pitää rautaisessa kunnossa!!

Kuten tiedätte, olen todella surkea sen kultaisen keskitien kanssa. En vieläkään ole löytänyt sitä vaikka ikää on aika paljon. Muutama postaus sitten väitin ettei minulla ole ongelmia kenkien kanssa kuten naisilla yleensä on. Siis sen suhteen, että keräisin korkkareita ja ajattelisin ettei niitä voi olla liian paljon. Voi morjens!!! Meikä piti eilen mennä ruokaostoksille ja päädyin tietenkiin sovittamaan korkkareita.... Homma taitaa lähteä käsistä myös tämän suhteen :D

Huomasin, että reidet näyttää isommalta korkkareissa :) Ei siis tarvitse kyykätä kunhan käyttää korkkareita koko ajan... vai miten se nyt meni :D Kannatti muuten pestä peili ja sen jälkeen pestä hampaat sen edessä ;D


Reidet näyttää isommalta korkkareilla :)

Kävin sunnuntaina hieman jeesaamassa Fitfarmin yhden nettivalmennuksen tapaamisessa. Minusta on aina yhtä hauskaa saada jeesata ja tsempata ihmisiä treenien ja syömisen kanssa. Se on todella palkitsevaa nähdä kun toinen oivaltaa jotain, ylittää itsensä tai kehittyy joko fyysisesti tai psyykkisesti!

Tänään on luvassa olkapäätreeni, pään lisäksi tulevan body fitnesskisaajan tärkein lihas. Sen jälkeen pääsen Riston hellään hoitoon :) kalvokäsittelyä ja hierontaa, tätä olen odottanut!!!

Hyvää treeniviikkoa teille!!! Rok rok :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.