Sidor

27.1.2014

Hyviä ja helvetin hyvä uutisia :D

Maailman onnellisin nainen täällä moi :D! Nyt saan vihdoinkin kertoa teille hyviä ja helvetin hyviä uutisia :D

Aloitetaan vaikka niistä hyvistä uutisista. Eilen oli sellainen olo että kroppa tarvitsee jotain liikuntaa pitkän täyslevon jälkeen ja eilen oli myös ensimmäinen päivä jolloin tunsin että voisin tehdä jotain muuta aktiivista kuin kävellä töihin ja kauppaan. Teki mieli mennä ulos kävelylle ja saada veri sekä nesteet liikkeelle. Pistin Jarille viestiä ja pyysin lupaa harrastaa hieman rauhallista aktiivista lepoa kohtuudella ja kävelymuodossa. Lupa myönnettiin ja näin ollen sain purettu minuun kohdistettu väliaikainen treenikielto ainakin osittain. Jos nyt rauhallisia lenkkejä lasketaan :D Laitoin tietty asap Reetalle viestiä ja hän tuli ulkoiluttamaan minua ja koiransa. Oli aika siistiä päästä ulos kävelemään hieman kauemmin! Otettiin tietty todella iisisti. Olo oli todella hyvä sen jälkeen ja päätin sen perusteella että uskaltaisin mennä rauhalliselle aamulenkille seuraavana päivänä, eli tänään. Edessä oli todella pitkä istuntopäivä joten kävelyn ajoittaminen siihen päivään on yleensä hyvä idea.

Olin ilmeisesti niin liekeissäni aamulenkistä että onnistuin vahingossa laittamaan herätyskello soimaan tunti etuajoissa, eli klo 03.30... Enkä tietenkään huomanut mitään vaan heräsin ja vedin kahvi naamaan, laitoin ulkovaatteet päälle ja katsoin kelloa. Se näytti 04, olin elänyt siinä uskossa että kello oli 05. Noooo, ei autannut kun mennä ulos. Oli muuten aika hiljaista Turun kaduilla ;)

Sitten niihin helvetin hyviin uutisiin. Kuten kirjoitin aikaisemmin niin minun piti saada tulokset viime viikon verikokeista tänään. Näin siinä myös kävi ja lääkäri soitti minulle lounaan jälkeen. Lääkärillä ei ollut kuin hyviä uutisia:

- keuhkot ja sydän kunnossa
- tulehdusarvot negatiiviset
- MYKOPLASMA-ARVOT NEGATIIVISET!!!!!!!!

Lopuksi hän sanoi että hän päästäisi minut treenaamaan ensi viikolla. Kyllä oli helpottunut ja onnellinen olo tämän jälkeen! Sain elämäni takaisin :D Onneksi minut testattiin ja todettiin että aikaisempien lääkäreiden arviot olivat virheelliset, kyse ei ollut mykoplasmasta vaan pitkittyneestä flunssasta. Tällä asialla on minulle erittäin suuri merkitys, jollei muuta niin tulevan kisadieetin kannalta :)

Jarille meni heti tietoa asiasta ja häneltäkin sain lupaa mennä treenaamaan kevyesti ensi viikolla :D Nyt on helppo levätä kun tietää ettei enää tervitse levätä ikuisesti :)

Ettei elämä menisi liian tylsäksi lähden taas keskiviikkona Treelle hieman eri merkeissä kuin treeniasioissa. Toki menen samalla ravintoainemittaukseen tsekkaamaan jos on mahdollisia puutostiloja, siis muita puutostiloja kuin treenipuutostila ;) ja tietty kahville parin ystävän kanssa :)

Nyt otan kaiken irti seuraavan viikon levosta jotta olisin treenikunnossa ensi viikolla. Kyllä nyt on helppo hymyillä :D

6 kommenttia:

  1. Niin siistiä kuulla, että olet kunnossa :) On nimittäin ollut ikävä sinun treeniblogeja ;) Nyt vielä maltat muutaman pävän, kevyesti kävellen :) Sit ens viikolla salille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tyttö on kyllä tullut niin nöyräksi tämän taudin jäkeen ettei ole mitään ongelmia levätä muutaman päivän vielä :) Ihanaa kuulla että mua on ikävöity ja että on lukijoita :D! Ensi viikolla tulee taas treenipäivityksiä :)

      Poista
  2. Hyvä ettei sulla ollut sitä! Mä oon nyt 8 päivää syönyt antibioottia, eikä tunnu auttavan vielä. Mietin just, et missä vaiheessa meen uudestaan ihmettelemään. Kyllästyttää vaan jo tää siellä lekurissa ravaaminen Kun yleensä antibiotti auttaa jo aika pian. Kuurikin loppuu pian. "Nauratti" kun apteekissa ei ollut kuin sellaisia pakkauksia mistä tuli vissiin yhteensä 4-6 pilleriä liikaa ja se farmaseutti kysyi ottaako hän ne jo heti pois pakkauksesta. Sanoin et mun tuurilla (viime aikoina kaikki huono tuuri pesiytynyt tänne suuntaan) saan syödä monta kuuria peräkkäin että ei kannata ottaa pois ;) Siltä näyttää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle lääkäri sanoi että mykoplasma vaatii noin 3 viikon pitkä antibiootti, onko sulla niin pitkä? Mulle sanottiin myös sen, että se kestää kauan ennen kun kehkot palautuvat kunnolla ja siksi tuntuu siltä ettei parane. Mulla oli juuri sellainen olo ettei antibiootit pure mihinkään kun olo ei parantunut. Sain siihen kortisoni-inhalaattori avuksi ja se auttoi :) Pyydä sellainen?

      TSEMPPIÄ Johki!!! Nyt et luovuta vaan kaikki positiiviset ajatukset peliin ja kyllä toi mene ohi. Se kestää vaan :( Malttia!!!

      Poista
    2. 15 päivän kuuri on, mutta pakkauksissa on yhteensä 40 tablettia eli lääkkeet 20 päivälle. Varmaan otettava ne kaikki vaikka lääkärin määräys on vain 15 päivälle.

      Poista
    3. Oho! Mulla oli vain yksi tabu päivässä. Sulla taitaa olla joku hevoskuuri :/

      ISOT TSEMPIT!!! Mä niin tiedän ton tunteen ja miten perseestä on olla kipeä kun homma ei etene. Pidän peukut pytyssä että antibiootti auttaa ja että pääset pian kuntoon :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.