Sidor

1.1.2014

Uusi vuosi, treenit jatkuu täydellä teholla ja suurella sydämmellä

Hyvää uutta vuotta! Aloitin vuosi 2014 maksamalla kilpailijalisenssi heti aamulla, miten niin innokas :D?!?! Kilpailijalisenssi vuodelle 2014 voi maksaa tämän kuukauden aikana joten te jotka aiotte kilpailla tämän vuoden aikana, muistakaa hoitaa se tammikuun aikana kuntoon, muuten harmittaa. 

Kilpailijalisenssi tarkoittaa sitä, että saa kilpailla sinä vuonna, se sisältää kilpailumaksut kaikkiin kilpailuihin ja kuuluminen Suomen Antidoping Toimikunnan (ADT) testauspiiriin. Jokainen kilpailija joka lunastaa kilpailijalisenssin on velvollinen allekirjoittaa kilpailijasopimuksen ADT:n pyynnöstä. Eli teoriassa voin joutua pissaamaan purkkiin ihan milloin tahansa tästä päivästä lähtien. Olisin kuitenkin aika yllättynyt jos se tapahtuisi :) Mutta eihän se ole mahdotonta. Olisihan se aika siistiä :D!!

Pidin eilen lepopäivän ja vedin sen päälle kevyet 12h:n yöunet :D Teki kyllä hyvää! Sen jälkeen olin täysin valmis vuoden ensimmäiseen jalkatreeniin, takareidet ja pakarat. Halleluja mikä jumppa!! Huomasin kyllä että yleiskunto oli laskenut ihan kivasti kun olen ollut näin paljon kipeänä, hengästyin aivan tajuttoman paljon ja sydän hakkasi todella kovaa. Se ei kuitenkaan haitanut menoa ollenkaan, päinvastoin :D Vedin ennätyspainoilla ja tuntuma oli sitä luokka että takapuoli paisui ainakin 500%. Gymillä oli aika hiljaista, ihme juttu :D Sain riehua, huutaa ja makaa lattialla ihan rauhassa. Tarkoitus oli vetää posetreeni sen jälkeen mutta jalat tärisivät niin paljon etten pystynyt. Siitä ei olisi tullut yhtään mitään. Olo oli tällainen treenin jälkeen:


Välikuolema pukkarissa treenin jälkeen

Moni on varmasti antanut hienoja uudenvuodenlupauksia. Minä en. Itse elään sitä elämä mikä haluan elää vuoden ympäri, 365 päivää vuodessa, joka ikinen vuosi. En näe tarvetta tehdä suuria muutoksia vain siksi että vuosi vaihtuu. Ajattelin jatkaa elämäni samalla tavalla jatkossakin, nauttia siitä ja tehdä niitä asioita joista pidän ja jotka saavat minut onnelliseksi. Treenit jatkuu täydellä teholla ja projekti "isommat jalat" jatkuu suurella sydämmellä :)

Minulla on kuntotsekki ensi viikolla. Pääsen taas Tampereelle :) Hieman jänskättää mitä Bullerolla on sanottavaa minun kunnosta nyt kun olen ollut kipeä näin paljon joulukuun aikana, minusta tuntuu etten ole saanut asiat viety eteenpäin niin paljon kun olisin voinut ilman sairastelua. Ainakin olen tehnyt parhaani olosuhteita huomioon ottaen, parempaan en olisi pystynyt. Minulla on myös sovittu Terochun kanssa jalkatreeni ja sen jälkeen menen Riston kalvokäsittelyyn. Odotan innolla että pääsen sinne, on ehtinyt tulla ikävää minun poikia :(

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä Dea! Olet niin päämäärätietoinen ihminen. Koskas ne sinun ekat kisat on? Voit olla varma, että minä ja tytär ollaan katsomossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi KIITOS!!! Kisaan syksyllä 2014 Fitness Expossa, en tiedä varmuudella vielä menenkö Tamperen vai Jyväskylä karsintoihin vai kenties molempiin. Tästä näkee alustavat päivämäärät ja paikat http://www.ifbb.fi/?page_id=5, niin kivaa jos saan kannustusta, sitä tarvitaan :D!!! Toi päämäärätietoisuus on sekä hyvä että huono puoli. Kävelen vaikka kiviseiniä läpi tarvittaessa, se ei aina ole ihan paras ratkaisu ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.