Sidor

3.1.2014

Terveisiä villasukkatehtaalta :)

Terveisiä sukkatehtaalta! Äiti totesi taas jälleen kerran etten osa tehdä mitään kohtuudella. Aina kun ryhdyn johonkin, olkoon ihan mitä tahansa, niin vedän sitä ihan överiksi. Tämä on niin totta :D 

Tässä joululoman sukkasaldo, joulukuun aikaisemmat sukat on jo lahjoitettu pois. 




Kirjoitin varmasti jossain vaiheessa siitä, että minun on tehnyt mieli makaronilaatikkoa pitkään aikaan. Ongelma on se, että olen niin saamarin pedanttinen etten voi tehdä isompia ruokasatseja kerrallaan vaan punnitsen aina raaka-aineet erikseen jokaista annosta kohden. Keitän kyllä riisiä isoissa satseissa ja jaan sitä sitten pienempiin, mutta sekoituksia kuten makaronilaatikko, jossa suhteet voi heittää en tee. Yhdessä annoksessahan voisi olla eri määrä lihaa kuin toisessa!! Saa nauraa minulle ;) Toinen ongelma on se, että minulla on tällä hetkellä hiilareita esimerkiksi makaronien muodossa vain ja ainoastaan treenin jälkeisessä ateriassa. Saisin kyllä syödä jauhelihaa sen kanssa joten makaroonilaatikko olisi teoriassa mahdollista... muttaa ei käytännössä koska olen tällainen pedanttinen sekopää. Suosin valkoista ja rasvatonta, eli nopeasti imeytyvää lihaa treenin jälkeen joten ei tulisi mieleen syödä jauelihaa silloin. Lopputulos on se, etten salli itselleni makaronilaatikkoa. Myönnän, olen melkein fanaattinen ruuan optimoimisen suhteen ja blaablaablaaaa... Mutta, tällainen olen enkä voi sille mitään. Tällainen haluan myös olla vaikka elämä joskus menee hieman hankalaksi :) 

Olen kuitenkin keksinyt vaihtoehtoinen makaronilaatikko. Eli keitän makaronit, laitan ne purkkiin/kulhoon, päälle tilkka vettä + suolaa + pari valkuaista => mikroon. Lopputulos on grammalleen ruokavalion mukainen "makaronilaatikko". Sen kanssa syön yleensä kanaa ja parsakaalia :) Ymmärrän jollei kukaan muu innostu tästä superherkullisesta ruokaohjeesta :D!! Minusta se on kuitenkin hyvää :)




Sporttimekalta tuli taas tavaraa, glutaa, glutaa ja glutaa :) ja piparkaukkuPudding!!! Olen hieman jälkijunasssa, tiedän... mutta hitto että se on hyvää!!! Kannattaa maistaa :) Sporttimekka on laajentanut valikoimansa aika rajusti viime aikoina ja laajenee jatkossakin paljon. Heiltä saa nykyään myös laadukkaat suolat kuten kuvassa oleva Himalajan ruususuola. Kannattaa käydä katsomassa, tuotteet eivät meinaa ole hinnalla pilattuja ;)




Postilla tuli myös uusi  Sporttimekka T-paita. Toni osasi hyvin valita minulle sopivan kokoinen paita, paitsi että kiristää jo hartioista, selästä ja habasta :D Onneksi pääsen pian kisadieetille niin mahdun paremmin siihen sitten :) Voi kuitenkin olla että paita repee ennen sitä kun lisätään kalorit muutamaksi viikoksi. Jännäksi menee ;)




Moni on kysynyt milloin kisaan ja missä. Tässä linkki tapahtumaan http://www.nordicfitnessexpo.com, laji on Women´s physique. Näyttää siltä että meillä on karsintoja sekä Tampereella että Jyväskylässä, viime vuonna oli vain Tampereella. En tiedä jos tämä on tarkoitus tai jos yhdet karsinnat tippuu pois myöhemmin, tapana on nimittäin ollut muuttaa vastaavat asiat viime hetkessä. No, ainakin vedän täysillä kohti syksyn kisoja, riippumatta siitä missä ja milloin karsitaan :)

1 kommentti:

  1. On tuo fanaattisuus hölmöä tai ei, niin voisithan sä ostaa pieniä yhden annoksen uunivuokia ja tehdä yhden annoksen makaronilaatikkoa yhteen jne. Tai sitten värkkää "raja-aitoja" vaikka leivinpaperin avulla isompaan uunivuokaan.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.