Sidor

1.2.2014

Kulunut viikko ja ravintoainemittaus

Morjens! Täällä menee hyvin :) Ensi viikolla alkaa oikeat viikonpäivät taas ja saan elämäni takaisin, treenipäivä, treenipäivä, lepopäivä, treenipäivä... niitä on ollut ikävää! Tänään olen jopa siivonut jotta saisin ajatukset pois salilta! Miettikää, nyt on oikeasti kaikki keinot käytössä :D!!! Tekisi mieli mennä riehumaan täysillä mutta nyt ollaan fiksuja, aloitan varovaisesti ja nostan progressiivisesti tehoja sen mukaan miten kroppa reagoi treeniin. Jos kerrankin olisi hieman fiksu tämän suhteen :D

Kävin Tampereella taas vaihteeksi tällä viikolla. Laksin äsken että olen ollut siellä jo neljä kertaa tammikuun aikana, enkä ole treenanut ollenkaan, eli taidan oikeasti olla aika koukussa Manseen :D Tällä kerralla kävin m.m. ravintoainemittauksessa koska 1) Jari käski mennä 2) pelkäsin että kroppani on liian hapan. Kannatti kyllä käydä koska kävi ilmi että kehoni on todella hapan ja että jotkut vitamiinit ja mineraalit eivät imeydy kunnolla. Selvisi myös että minulla on hyvä immuniteetti, hyvä verenvirtaus aivoihin, aminohapot ovat kunnossa, että stressaan vatsalla ja paljon muuta. Nyt hyökätään raivolla kehon happamuuteen ja käytössä on kaiken maailman emäsjauheita. Toivotaan että tämä taktiikka puree!




Sporttimekalta tuli paketti tällä viikolla. Kyllä, lisäravinteita menee vaikka en ole päässyt treenaamaan muutamaan viikkoon. Jauheiden lisäksi tuli huippuhienoo Sporttimekkapipo, PINKKI :D 




Näitä kuluu paljon. Aminohappoja ja prodea :D 




Vein tänään ulos roskikseen pari tyhjää prodetynnyriä ja yksi ukko meinasi ottaa purkit minulta, olivat kuulema niin hienoja :) Kerroin hänelle että niitä saa Sporttimekalta ja että kyllä voin lahjoittaa minun tyhjät tynnyrit hänelle. 

Jepulis. Nyt jatkan haaveileminen treenamisesta ja yritän päättää millä treenillä aloitan. Btw, olen ihan koukussa Skandaalin salikissa biisiin :D http://www.youtube.com/watch?v=C3UUpta18w4 Tämäkin käy paremman puutteessa :) No, ensi viikolla pääsen itse pumppaamaan pakaroita :D Rok Rok!!!


10 kommenttia:

  1. Rankka treenaus on käsittääkseni todella "hapanta" harrastusta ;) eli paljon saa tehdä "työtä" emästasapainon kanssa. En tiedä miten sun ruokavalio antaa myöden, mut paljon vihreää pitäisi syödä ja vaikka sitruunaa (puristan aamulla veteen). Mulla myös käytössä kaikkea jauhetta esim. vehnänorasta, spirulinaa, klorellaa, nokkosta, pinaattia (tosin tuoreena tai pakasteena, ei jauheena) ja sitten monesti juon sitruunamehun vihreän teen kanssa. Puolukka yms. auttanee myös emästasapainoon. Parsakaali on hyvä, sitä sulla varmaan meneekin - mutta jos pitää paikkansa niin keitettyjen vihannesten emäkset menee keitinveteen eli ÄLÄ ihmeessä kaada keitinvettä pois! Luin jostain että vihannekset muuttuis happaman puolelle kun ne keittää ja liemeen tosiaan jää emäs. Itse käytän keitinvedenkin eli laitan sen aamupirtelön joukkoon (yllättäen ei maistu läpi) tai juon sellaisenaan kurkusta alas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, treeni, proteiinipitoinen ruoka ja varmasti noi antibiootitkin tekevät kehosta hapan. Täällä taitaa olla aika lailla kaikki keinot käytössä. Vedän parsakaalia ja kaalia raakana varmasti kilon päivässä :) Ja jos keitän niitä teen yleensä keittoa joten silloinhan syön myös keitiveden. Joten sitä en voi lisätä ;) Sitruuna päivässä veteen ja pari eri emäsjauhetta käytössä. Toki voisin kokonaan lopettaa rankat treenit mutta se ei nyt kuitenkaan taida olla vaihtoehto. Lääkkeitä en kyllä ajatellut käyttää enää :)

      Luulen että joudun elämään happamuuden kanssa niin kauan kun treenan kovaa, eli koko elämäni... mutta, näin hapan ei tarvitse olla :)

      Poista
    2. Luultavasti - ja ymmärsin myös, että liha/kana/munat/maitotuotteet happamoittaa. Itse siirryin maidottomaan ja huomasin voivani paremmin...rahkaa ei ole enää puoleen vuoteen mennyt. Maitoa lirautan vähän kahviin.

      Poista
  2. Juu näin se on mutta niiden kanssa mun on elettävä :) mulla menisi 21 kananmunaa päivässä jos jättäisin kokonaan maitotuotteet pois... nykyinen 7kpl/ päivässä tuntuu paremmalta ja lisäksi pari purkkia rahkaa :)

    VastaaPoista
  3. Omenaviinietikka auttaa kans toho emäs-happo -tasapainoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti kaikista vinkeistä :D!!

      Poista
    2. Ja omenaviinietikasta nimenomaan pastöroimaton/kuumentamaton versio, ei sitä mitä löytyy "markettihyllystä". Ruohonjuuresta esim. Turussa varmaan löytyy.

      Poista
    3. Okei :) Katsotaan nyt ensin jos nämä nykyiset "mömmöt" toimivat ja jollei niin pitää testata tota :) Ihanaa oikeasti kun te pidätte musta huolta!

      Poista
    4. Just niin ku Johki sanoi; ei markettikamaa! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.