Sidor

27.7.2013

Batman, EVA ja maailmanloppu Gymillä

Arvatkaa mitä?!?!? Tänään kun kävelin salille törmäsin nukkuvaan lepakkoon! Se otti päikkäreitä yhden talon kivijalalla jalkakäytävän vieressä. Oli tietenkin pakko ottaa kuva Batmanista ja soittaa kertomaan asiasta sekä äidille että siskolle :) 


Tilasin viime viikolla itselleni kunnon foam roller, EVA muovista, eli se on tarkoitettu kovaan käyttöön :) En ymmärrä miten olen pärjänyt ilman omaa foam rolleria aikaisemmin, tämä on siis huomattavasti parempi kuin Gymin viemäriputki jonka olen käyttänyt rullaukseen tähän asti. Ihme juttu ;)Olen ottanut todella rennosti tänään. Tänään on viikon ainut päivä jolloin minulla on vain yksi treeni joten söin kerrankin aamupala rauhassa ennen kun menin treenaamaan. Tuplatreenipäivinä treenaan "tyhjällä" vatsalla, eli en syö varsinaista aamupalaa ennen treeniä mutta ravintoaineita tulee kuitenkin vedetty reippaasti joten en todellakaan pääse katabolian puolelle, jos joku niin ajatteli ;) On ihanaa joskus syödä aamupala ilman että on treeni pohjalla ja valmiiksi sellainen semioksennusolo päällä! Harjoittelin poserausta aamulla ja menin vasta klo 8.30 treenaamaan pakaroita, takareiskoja ja pohkeita. Sain kunnon maailmanloppumeinki päälle ja takapuoli oli tulessa :D!!! Loput päivästä on mennyt maaten. Olen erittäin hyvä ottamaan rennosti ja lepäämään silloin kun on aikaa siihen. Pari tuntia puistossa ja vähän omassa sängyssä :) Luksusta!!! Huomenna on taas kova meno päällä, pari treeniä ja jos aurinko paistaa on pakko mennä sinne puistoon makaamaan vatsa pystyssä treenien välissä :D Onneksi en pärjää yli kaksi tuntia ilman vessaa joten homma ei voi mennä liiotteluksi koska viimeistään sen kahden tunnin päästä minun on päästävä kotiin. Näin se menee kun juo paljon vettä ja treenijuomia :)

2 kommenttia:

  1. Mä kokeilin kanssa tuollaista putkirullaa meidän salilla ihan ensimmäistä kertaa eläissäni tällä viikolla. En kyl tiiä osasinko sitä edes oikein käyttää :D mutta kyllä vaan tuntu hienolta rullailla reisiä (auts) ja selkää (ah :) ). Taidanpa tänään rullailla taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en minäkään mitenkään hyvä ole käyttämään sitä! Alussa onnistuin jopa saamaan jotain murtumia kylkeen kun olin liian kovakätinen ;) You Tubesta löytyy videoita miten käyttää! Rullailen itse vain yläselkä, pakaroita ja reisiä sillä... muuta en osaa :( Mutta hierojani on on luvanut pitää syksyllä rullauskurssi meille joten elään toivossa että opin käyttämään sitä viimeistään silloin :D!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.