Sidor

29.7.2013

Dunder Dea proudly present.... TÄTTÄDÄÄÄ!!! Guest star MARIKA VÄKIPARTA :D!!!

Ajattelin vaihteeksi jakaa teille vähän muuta kuin minun kirjoittamia juttuja. Tiimikaverini, huolettavani ja ystäväni Marika Väkiparta nousee lavalle ensimmäistä kertaa Jyväskylän karsinnoissa la 10.8. On ollut ilo seurata Marikan matka lavalle, homma hoidetaan täydellä höyrylllä eteenpäin, tavoite kristallinkirkkaana mielessä huolimatta dieetin ulkopuolisista haasteista ja raskasta loppuvaiheesta. Marika ROKKAA :D!! Tässä on Marikan tarina:

Moikka! Olen Marika Väkiparta ja nyt 38-vuotiaana olen osallistumassa ensimmäistä kertaa Body Fitness –kilpailuihin, tarkemmin ottaen Jyväskylän ja Tampereen SM-karsintoihin +168 sarjassa. Dean olen tuntenut 1,5 vuotta. Takana on monia yhteisiä treenireissuja Tampereelle ja lukemattomia keskusteluja sekä treeniin että muihin asioihin liittyen. Dea on myös lupautunut huoltajakseni syksyn kisoihin, joten kun Dea kysyi, haluaisinko ”vierailla” hänen blogissaan, vastaus oli kyllä.


Säännöllinen salitreeni oli tuttua ennen lasten syntymää, mutta jostain syystä lasten myötä salitreeni jäi pois ja tilalle tuli juoksu ja ryhmäliikuntatunnit. Reilu 3 vuotta sitten salikipinä syttyi kuitenkin uudelleen ja oikeastaan heti hakeuduinkin FitFarmin valmennukseen. Kroppa on viimeisen kolmen vuoden aikana muokkautunut hurjasti ja tällä hetkellä voinkin sanoa olevani elämäni kunnossa. Jari ”Bull” Mentula on loistava valmentaja ja olen ylpeä että saan kuulua hänen valmennettaviinsa!  


Kisadieetti alkoi 11.3. ja se on ollut positiivinen kokemus. Vaikka työni onkin hyvin epäsäännöllistä ja työpäivät venyvät ja lisäksi lasten harrastukset ym. tuovat omat haasteensa arkeen, viiden aamuaerobisen ja viiden salitreenin ym. dieettirutiinien mahduttaminen viikkoon on onnistunut mielestäni hyvin. Suuri kiitos tästä kuuluu miehelleni Jarille, joka on mahdollistanut tämän kaiken. Oikeastaan vasta nyt heinäkuussa dieetti on alkanut tuntumaan raskaammalta, koska hiilarit on poistettu vähitellen kokonaan ruokavaliosta. Jo nyt voin kuitenkin sanoa, että jokainen joka lavalle nousee, on voittaja ja saa olla ylpeä itsestään. Kyllä tämä sen verran vaatii sinnikkyyttä, päättäväisyyttä ja sisua :)


Nauttikaa treeneistä ja never give up!

Lopuksi vielä minun puolestani: TSEMPPII MARIKA!!!
5 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.