Sidor

9.5.2017

Lapasesta taitaa lähteä… ja annan mennä :)

Tiedättekö se tunne mikä koiralla on älylelun kanssa? Se tunne kun sinulla on lelu jonka sisällä on namu ja yrität ihan kybällä saada se ulos sieltä käyttämällä päätä, eri tekniikoita ja voimaa :) Minulla on 100% samalainen olo nyt ja tiedän ettei siihen auta mikään muu kun toistoja sekä lisää toistoja. Koska lopputulos on joka tapauksessa se, että se saamarin namu lähtee ulos siitä älylelusta :)!

En siis ole hankkinut itselleni kasa koiraleuluja. Olen vaan hieman innostunut eri liikkeistä, välineistä ja  niiden tuomista haasteista. Lähdin takaisin voimistelun pariin oheisharjoitteulumielessä. Kyllä se kilpailuvietti kuitenkin heräsi hyvin nopeasti ja nyt tekisi mieli pitää puntit oheisharjoitteluna. Koska ne renkaat, nojapuut, käsiseisonnat, voltit, tramppa ja heppaakin pitäisi oppia sekä mennä eteenpäin ja kehittyä…. :D Lapasesta taitaa lähteä tämäkin. Onneksi se ei haittaa :) Nyt pitäisi vaan keksiä joku hyvä suoja kädelle mikä pysyy paremmin kuin laastari. Nojapuista taisi tulla rakko käteen ja se aukee heti kun teen jotain :/ Laastarit pysyy hetken mutta päivän treenissä jouduin vaihtamaan laastaria ehkä 6 kertaa. Testaan huomenna jos hanska pysyisi paremmin. Se oli ainakin ihan toimiva ratkaisu kyykätessä :)


Tomi RehellMuuten menee hyvin. Vähän tuntuu siltä, että pieni välidieetti voisi olla hyvä idea. Ei siksi että olen läski vaan siksi että voin ja siksi että käsilläseoisonta olisi hieman kevyempää :D Eikä se haittaisi vaikka käsissä ja jaloissa näkyisi suonia taas :) Kunhan se ei ole pois treenitehoista ja palautumisesta. Kroppa ottaa todella hyvin vastaan treeniä tällä hetkellä ja tuntuu siltä että palautuminen on hyvällä tasolla. Treenejä onkin tullut aika paljon viime viikkoilla. Punttia 5 kertaa ja voikkaa 3 kertaa. Hieman aerobista sekä huollot päälle. Suunnittelin että vähentäisin puntit neljään ja ottaisin enemmän voikkaa mukaan. Se taitaa olla tämän viikon suunnitelma :)!

Sanoin Jarkolle aamun treenissä, että ikinä ei ole penkki kulkenut näin hyvin. Huomaan selvästi että varsinkin yläkroppa hermottuu paremmin, tukilihkaisisto on paremmin messissä ja voimantuotto on lisääntynyt nyt kun olen muuttanut treenit. Ja kyllä, kulkeehan ne kyykykytkin paremmin :) Tässä huoma taas sen miten tärkeä on pitää harjoittelu monipuolisena.

Viikonloppu meni Nauvossa Turun saaristossa. Käynnistin pari uutta valmennettavaa ja treenautin jo valmennuksessa olevia henkilöitä. Kyykkäsin myös vähän ja harjoittelen räjähtävyyttä. On muuten jännää, miten paljon vauhdin lisääminen ylöstuloon vaikuttaa hermotukseen ja tuntumaan. Minun pitäisi tehdä enemmän nopeusvoimaharjoitteita. Tein sunnuntaina mm kyykyt mahdollsimman räjähtävästi sekä askellus boksille levytangolla niin kovalla raivolla että jalat tärisi sen jälkeen. Hieman sama tunnelma mikä saa tramppoliinista :)Tampereella sataa lunta ja ajattalein seuraavaksi suunnitella yhden uuden valmennattavan ohjelmat. Niistä tulee muuten hyviä :D!! On kivaa suunnitella muille treenejä ja tehdä heille vuosisuunnitelma. Hyvä suunnitelma on tärkeä ja sen tekeminen on motivoivaa kun valmennettava on innoissaan painamaan duunia :)! Silloin lopputulos on aina hyvä ja suunta oikea.Ilta menee olkapää- ja keskivartalopuntin parissa. Huomenna aamulla on taas luvassa reisssu Ikurin pomppilinnaan, eli liikuntahalliin.

Ja hei, just sinä :) Jos kaipaat potkua pepulle niin laita koodia niin mietitään yhdessä mikä olisi juuri sinulle paras tapa päästä sinun tavoitteisiin :) dea@thundertrainingnutrition.com Mikäli epäröit voit myös varata aika ilmaiseen konsultaatioon jolloin käydään läpi sun tilannetta ja mitä siihen olisi järkevää tehdä :)

Kesän kunniaksi jaan taas tänä vuona ilmaiset ruoka- ja liikuntaohjeet mikli tavoite on keventää hieman ja pysyä liikkeellä myös kesällä :) Ja kyllä se kesä tulee vaikka ulkona sataa lunta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.