Sidor

27.2.2016

Oho :D Minusta tuli yrittäjä!

Nonniin, tästä se lähtee :D Empirinen tutkimus siitä, miten on olla pienyrittäjä Suomessa. Sain äskein Y-tunnukseni PRH:lta ja eilen tuli postia verohallinnolta. S-posti on jo ollut jonkun aikaa täynnä eri vakutusyhtiöiden mainosviestejä. Innolla ja kauhulla odotan mitä tämä tuo tullessaan :D Veikkaan että tie tulee olemaan pitkä ja kivinen, mutta ei se haittaa. Mieluummin teen työtä itselleni kuin toiselle ja kun työtilanne Suomessa on mikä on pitää olla aktiivinen itse :)

Lähdin 1,5 vuotta sitten opiskelemaan liikunta-alaa, Fitness- ja ravintovalmentajaksi Santasport Lapin urheiluopistolla.

Olen opiskellut paljon elämäni aikana, mainontaa ja markkinointia (AMK) sekä kansantaloustiedettä ja oikeustiedettä yliopistolla. Liikuntaa olen aina harrastanut: kilpatelinevoimistelua, kuntoilua, kestävyysurheilua, salia, fitnestä jne. Tarkoitus oli monipuolistaa osaamistani. Urheilu ja hyvinvointi on ja tulee aina olemaan suuri osa elämästäni ja haluan jatkuvasti kehittää itseni siinä. Siksi lähetin hakemukseni kouluun heti kun näin ilmoituksen koulutuksesta Body lehdessä. Sain pian ilmoitus siitä, että minut on valittu ensimmäiseen vuosikurssiin. Hui :D Silloion tajusin myös, että koulutus on Rovaniemellä ja minä Turussa. Heh :D No, periksi ei anneta ja jos tahtoo niin puystyy joten päätin silloin että perkele, tulee ainakin Rovaniemi tutuksi.

Nyt olen valmistumassa, teoriakoe on hoidettu pois alta sekä moni muu koe. Ensi viikolla suoritan näytöt ja toivon parasta. Lopputulos on liikunnan ammattitutkinto. Koulutukseen kuuluu mm

- Pt opinnot
- Liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä Suomen yliopisto)
- Ravintovalmentajakoulutus
- Fitnessvalmennusken opinnot

"Fitnessvalmentajan koulutus on ensimmäinen laatuuan, ja mukana kehitystyössä on fitnessurheilun yhdistys IFBB Finland ry. Kouluttajana toimii yhdistyksen vastaava valmentaja Jaana Kotkansalo. Lähtökohtina kokonaisuudessa ovat ammattitaito, turvallisuus ja terveellisyys, joista koulun järjestävällä Santasport Lapin Urheiluopistolla onkin jo pitkät perinteet."

Lisätietoa koulutuksesta löytyy täältä

Aloitin valmentamaan reilu vuosi sitten. Tiimi on jatkuvasti kasvanut. Suurin osa valmennettavista asuu muualla kuin Tampereella. Osa jopa ulkomailla! Olen aina yhtä yllättynyt ja otettu siitä, että minun valmennettavat jaksavat ja viitsivät matkustaa esim. Helsingistä tai Brysselistä Tampereelle treenaamaan kanssani. No, tuloksia tulee ja mitäs siinä :) Tänään sain painorapsa yhdeltä murulta ja todettiin yhdessä, että perkele, 15 kg on poltettu läskiä :D Tällaiset asiat antaa niin paljon tsemppiä myös minulle valmentajana ja on huikeeta nähdä konkreettisia tuloksia muiden hyvinvoinnissa!                       Tiimissä on miehiä, naisia, painonpudottajia, kilpa-urheilijoita, nuoria ja vähemmän nuoria. Jotkut tähtäävät maratoniin ja toiset kevyempään oloon tai fitness-vartaloon.

Itse haluan valmentajana antaa kaikkeni jokaiselle. Uskon, että runsas yhteydenpito ja kommunikaatio ovat suuressa roolissa kun puhutaan valmennuksista. Haluan, että jokainen valmennettava laittavat minulle raporttia kerran viikossa ja että tavatan mahdollisimman usein. Näin pysyn kärryllä tilanteesta ja pystyn aina reagoimaan heti jos pitää tehdä muutoksia. Moni on jo huomanut sen, että Dea laittaa s-postia perään ja kysyy miten menee jos ei kuulu mitään yli viikkoon :D Minusta ei noin vaan päästä eroon!

Olen myös todella tarkka suoritusteknikoista salilla ja monipuolisuudesta sekä liikunnan että ravinnon suhteen. Puhumattakaan kehonhuollosta, siitä jauhaan jatkuvasti :D

Innostuitko, haluatko liittyä tiimiin? Valmennuksiin voi tutustua www.thundertrainingnutrition.com. Minun lisäksi tiimissä on pt Helsingissä ja Turussa joten muualla asuvat voivat halutessa ottaa treenejä myös näiltä paikkakunnilta :) Ei muuta kun hakemus soimaan! Luvassa on varsin henkilökohtaista valmennusta :)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.