Sidor

6.2.2014

Päivän kunto ja nappeja postilla :)

Tässä olisi päivän kunto, aamupaino on edelleen noin 85 kg. Takana on kuusi viikkoa täyslepoa ja sen jälkeen muutama kevyt treeni. Olo on kyllä aika paineeton ja nesteinen pitkän levon ja hiilarilisäyksen jälkeen. Lihaspaineet korjaantuvat kuitenkin pian kun saan vedetty hieman enemmän treenejä alle ja pumpattu nesteitä lihaksiin :) 
Pitää taas alkaa treenaamaan vaparia ja poserausta pienen tauon jälkeen. Parannettavaa löytyy vaikka miten paljon!

Vermanilta tuli taas paketti :) Pääsen nyt maistamaan Rela maitohappobakteerien uutuusmaku appelsiini, veikaan että se on yhtä hyvä kun muut purutabletit :) Ootas hetki kun maistan....
mmm... Hyvää on :P!!! Appelsiininmakuisessa relatabseihin on myös lisätty D3, eli tässä on huippupaketti niille jotka haluavat vahvistaa vastustsukykyä! Sama koskee kyllä myös Super Defence, jossa on huippu kombo: c, d, echinaforce ja zinkki.  Suosittelen!!! Näitä saa apteekeista ;)
9 kommenttia:

 1. Hienoa, tervetuloa terveiden joukkoon. Mäkin voin toivottaa toivottavasti pian itselleni samaa.
  Olet tuossa kuvassa jotenkin paremman näköinen, siis kasvoista. Rauhallisemman, tyytyväisemmän, herkemmän. Voisiko nuo tiivistää sinun tekstiisi sopivammaksi: levännyt, nöyrä reenaaja back in business:D.
  Mä olen reenannut viimeksi maanantaina ja lepään varmasti koko loppu viikon. Kovasta kuumeesta on selvitty, mutta terve en vielä ole. Ärsyttävää. Tässä lajissa on oppinut sen, että mitään ei tule nopeasti, paitsi lisäravinteet postiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! Se johtuu varmasti siitä että olen vetänyt kevyen jumpan enkä hurjan rääkin kuten yleensä ennen kuvaa ;) tai sitten se johtuu tosta sun teoriasta :D

   Kannattaa levätä kunnolla ettei tauti pitkittyy, koska se harmittaa! Tsemppiä! Kyllä sä paranet ja pääset takaisin eläbvien kirjohin :)

   Poista
 2. Siivet... <3

  Kiva kuulla että olet taas back in business :)

  Meillä vedetään niitä mangon(?)makuisia D-vitskuja koko perheen voimin. Ihan jees nekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nekin on hyviä :D

   Mä olin back in business :) pe asti... kunnes iski uusi flunssa :( Nyt toivon että se menisi hieman nopeammin ohi kuin toi edellinen.

   Poista
  2. OU NOU!!!! Kyllä se nyt koettelee.
   Paranemisia!!!!!

   Poista
 3. Voi kökkökasa! Toivottavasti tauti hellittää!! Pikaista paranemista :D

  VastaaPoista
 4. Naamasta näkee että vedät maitotuotteita kuin viimeistä päivää.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.