Sidor

3.8.2013

Viikon kolme kohokohtaa :)

Hellou! Taas on mennyt viikko ja on tapahtunut vaikka mitä samalla kun ei oikeastaan ole tapahtunut mitään... Täällä viikolla on ollut kolme kohokohtaa:

1) Sain Jarilta lisää reeniä :D :D :D!!!!!! TÄTTÄDÄÄ!!!! Sitä saa mitä tilaa ja mä tilasin tietenkin lisää jalkareeniä :D Kaupan päälle sain diagnosin että olen "hiukan hullu :D", mikä tuskin tuli yllätyksenä kenellekään. Treenaan tällä hetkellä viitenä päivänä viikossa josta neljä on tupletreenipäiviä ja yksi on tähän asti ollut yhden treenin päivä (takareidet, pakarat + pohkeet). Fiksuna tyttönä pyysin että saisin myös tämä päivä tuplana :) Ja se meni läpi! Nyt pitää malttaa odottaa ensi viikon maanantaihin asti jolloin menen Tampereelle näyttämään kuntoa ja katsaotaan treeniohjelmaa, eli saan ohjeet uuteen treeniin. Äääää... kahdeksan päivää enää...

2) Käytiin tänään Reetan kanssa hemmottelureissulla Tampereella... tuli vietetty hiukan sosiaalista elämää ja samalla pääsin Terden jalkatreeniin, takareidet, pakarat ja pohkeet. Jalat petti eka kerta elämässäni, se oli hieno tunne kun tipuin maahan yhden kyykkysarjan jälkeen :) Oli kaikin puolin todella mukavaa saada kunnolla kyytiä ja samalla reissulla treffata tiimikavereita sekä Tampereelta että Turusta. Nyt istun taas kotona miettimässä sitä, että miksi hitossa asun Turussa... Tässä hiukan kuvia päivän treenistä, KIITOS Reetta!!


3) En voi kertoa tätä vielä ;) Sorry!!

Olen muutenkin panostanut sosiaaliseen elämään tällä viikolla, kävin oikein terassilla istumassa parin kaverin kanssa. Ok, oltiin kahvilla ja keskellä päivää mutta silti. Teki hyvää! Huomenna olen menossa rapujuhliin joten tämä viikko menee oikein villiksi siihen nähden mitä yleensä teken :)

Viikon päästä on karsinnat Jyväskylässä ja Tampereella. Hiukan kyllä jännittää muiden puolesta :) Mutta odotan innolla sitä, että pääsen jeesaamaan Marika ja tsemppaamaan tiimikavereita.6 kommenttia:

 1. Välillä on hyvä käydä vähän terassilla, vaikkakin vaan kahvilla ja keskellä päivää :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten uudestaan :D! Parane nyt pian jotta pääset renaamaan!

   Poista
 3. Hei piti dea kysyä ootko yhteistyössä fastin tai sporttimekan kanssa? Tai miten ylipäätään urheilija saa sponsoreita, kuinka helposti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tehdään yhteistyötä Sporttimekan kanssa :) Sponsoreita saa hakemalla ;) Hyvä lähtökohta on että molemmat osapuolet pitää hyötyä suhteesta joten myös urheilija pitää pystyä tarjomaan jotain yhteistyökumppanille :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.