Sidor

21.8.2013

Hyvä treeni parempi mieli... + uusi yhteistyökumppani

Hyvä treeni parempi mieli, eikö näin? Tänään tuli itku treenissä, oli aika rankka setti, oksetti, syke oli korkea ja jalat polttivat. Tein ensin viisi supersarjaa takareisille ja pakaroille, sen jälkeen vaihdoin liikkeitä ja tein taas viisi supersarjaa takareisille ja pakaroille jonka perään askelkävelyä, 100 askelta putkeen :) Olisin kevyesti voinut pitää 5 minuutin palautusajat sarjojen välissä, olo oli sen mukainen jokaisen sarjan jälkeen. Palautusaika oli kuitenkin kaksi minuuttia ja sarjoja tuntui olevan loputtomasti. Sitä saa mitä tilaa, eikö näin :D Pakko myöntää että pidän tällaisista treeneistä jolloin oikeasti on sellainen olo että taju lähtee ja saa antaa kaikkensa. Nyt lepoa töissä ja iltapäivällä sitten uusi setti takareisille ja pakaroille, silloin on vuorossa suoria sarjoja ja raskaita kyykkyjä + tietty vähän pumppailuakin :)




Kävin lauantaina Nauvossa. Äiti soitti "Dea, voitko tulla tänne nostamaan yksi kivi?" :) Hyvä että joku hyötyy tästä touhusta ihan konkreettisesti! Lähdettiin sinne siskoni kanssa ja pääsin esittämään minun vaihtoehtoinen vapari jossa laulan Madonnan "Like a virgin" samalla kun "poseran". Loistavaa viihdettä, sain koko perhe nauramaan itsensä kipeäksi. Hyvä ystäväni Lisa kehitti minulle tämä vapari rapujuhlissa jonka jälkeen hiottiin sitä yhdessä, lopputulos on huikea :) Palkkioksi kiven siirtämisestä sain kunnon satsi luomu pähkinöitä ja kookosöljyä. Olen tämän viikon aikana käyttänyt saamani kookosöljy kasvovoiteena ja pakko todeta että homma toimii, iho muuttuu todella pehmeäksi. Pitää vaan olla varovainen ettei laita liika rasva naamaan, sitä ei todellakaan tarvitse kovin paljon.




Yhteistyökumppanipuolella on tullut hiukan muutoksia tällä viikolla, ruvetaan tekemään yhteistyötä Fit4You:n kanssa. Sporttimekka pysyy luonnollisesti myös jatkossa yhteistyökumppaninani lisäravinnepuolella, parempi valikoima ei löydy! Fit4You:lla on laaja valikoima laadukkaita treenivaatteita sekä naisille että miehille. Vaatevalikoimasta löytyy pääasiassa Better Bodiesin upeita tuotteita sekä naisille että miehille ja Gaspin laadukaita tekstiilejä. Täältä saa myös varusteita kuten vetoremmejä ja vöitä, juomapulloja, laukkuja + paljon muuta. Ja kisaajille tiedoksi, Fit4You:lla on myös kisavärejä!! Käykää tsekkaamassa http://www.fit4you.fi :D




Olen varannut itselleni pt-treenejä Tampereella ja Turussa vuoden loppuun asti ja kalenteri on nyt täynnä keltaisia palloja, eli Tamperereissumerkintöjä :) Pitää hemmotella itsensä aina välillä ja nyt minulla on mukavia hemmottelupäiviä tasaisin välein koko vuodeksi! Ei huono :D Huomenna se alkaa, pääsen Ramiraattorin hellään käsittelyyn... klo 19 illalla. Olen tottunut menemään nukkumaan klo 20 illalla joten nyt mennään todellakin oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Aamulla oma jumppa ja illalla sitten ohjattu treeni samoille lihasryhmille.

 Hyviä treenejä ja treenatkaa kovaa!!!!!!

3 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.