Sidor

24.8.2013

Kulunut viikko ja posetreeni aamulla

Heip! Karsintojen jälkeen huomasin taas miten tärkeä on että osaa poserata ja tuode esille oma fysiikka mahdollisimman hyvin. Valitettavasti ei riitä että on hyvä kunto jollei osa tuoda sitä esille. Tämä on yksi syy siihen että aloitin harjoitella poseramista jo vuosi sitten. Silloin en edes tiennyt milloin menen kisamaan mutta päätin että aloitan harjoitella poserausta ajoissa. Se oli hyvä päätös koska nyt minun ei tarvitse stressata sitä enkä tarvitse stressata sitä kisadieetillä :) Mutta anyway, sain karsinnoista kunnon potku perseeseen ja päätin lisätä posetreenimäärä ja panostaa siihen entistä enemmän. Gymillä on iso peilisali, ei ehkä maailman paras peilisali valaistuksen kannalta ja toivoisin kyllä että sielä olisi enemmän peilejä jotta näkisi omat takaposerauksetkin. Mutta sielä on huomattavasti parempi treenata kuin kotona tai salin puolella. Kävin aamuyöllä vetämässä päivän eka jalkatreeni ja menin sen jälkeen tunniksi poseramaan. Tunti on muuten todella lyhyt aika kun pääsee vauhtiin... Otin pari videopätkää mutta kuten huomatte, valaistus on ihan p-stä... pahoittelen! Olisi kannattanut laittaa vaaleita vaatteita päälle niin olisi näkynyt myös jalat ;) 




Viikko on mennyt hyvin treenien kannalta. Voimatasot nousee, lihastuntuma on ollut hyvä ja treenit kulkee loistavasti. Pääsin torstaina Ramiraattorin käsittelyyn. Kyllä ihminen on hiukan hullu kun varaa pt- treeni illaksi ja menee aamulla treenaamaan samat lihasryhmät itse... no can do, jos on kaksi treeniä päivässä on pakko tehdä näin. Se meni hyvin ja vedettiin iltatreeni reippailla painoilla ja toistomäärillä. Lopputulos oli hyvä pumppi ja polttavat lihakset :) Viikonlopun ohjelma on treenata, treenata, poserata, treenata, treenata, poserata ja nukkua. Huomenna aamupäivällä on taas luvassa hiukan rajumpi selkä- ja hauistreeni à la Rami ja illalla menen itse pumppaamaan samoja lihasryhmiä. Voisin tunkea siihen joku posetreeni myös :)

Nyt on enää viikko SM-kisoihin. Aika menee todella nopeasti! Olen taas tiimihuolataja ja Marikan henkilökohtainen huolataja. Odotan ihan hulluna sekä SM- että Pro-kisoja :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.