Sidor

9.4.2017

Milloin kisaan ensi kerralla?

Yo!
Olen viime aikoina saanut jonkun verran kyselyjä milloin kilpailen ensi kerralla. Meni hetken ennen kun itse sain vastauksen siihen. Nyt on huomattavasti helpompaa vastata kysymykseen kun tiedän mitä sanon :D

Olen kisanut kahtena peräkkäisenä vuotena. Ensimmäinen dieetti oli todella pitkä. Toinen dieetti oli lyhyempi. Toki siinäkin oli pituutta, varsinkin kun jatkoin sitä kisojen jälkeen :D Olen siis ollut melko paljon miinuskaloreilla viimeisen kahden vuoden aikana. Nyt on aika kehittyä ja panostaa mm omaan yritystoimintaan sekä elämän muihin osa-alueisiin.

Ihanan SonjaSofian kanssa

Haluan koiran ja kyykätä hyvällä energialla :D Haluan myös saada isommat jalat, paksummat reidet ja kunnon pakarat. Haluan harrastaa muuta urheilua, levätä ja viettää aikaa perheeni kanssa. Toki nämä asiat voi tehdä vaikka on dieetillä. Okei, lihaskasvu ei ole ihan optimaalinen silloin. Mutta koiran voin tietenkin hankkia olisinko dieetillä tai en.
Kuvassa myös Hullu Meeri ja Susanna Nurmi :)!

Suunnitelma on keskittyä kehittäviin treeneihin ja omaan yritystoimintaan sekä lisäkoulutuksiin tämän vuoden aikana. Kisaan näillä näkymin 2018 syksyllä. Ennen sitä on paljon mitä pitää tehdä ja aika menee tunnetusti nopeasti.

Nyt on hyvä aika liikkua monipuolisesti salitreenien lisäksi. Kisakaudella ei ole paras ajankohta leikkiä muiden lajien parissa. Silloin pitää keskittyä omaan lajiin. Nautin nyt siitä, että voin ja ehdin tehdä myös muuta. Olen esimerkkiksi osallistumassa Tamperen Pyrinnön järjestämään painonnostokurssiin pian. Varalassa on hieman koulutusjuttuja josta en kirjoita sen enempää nyt :) Lisäksi sovittiin yhden ystävän kanssa että mennään testaamaan tankotanssia, balettia ja hotjoogaa :D Enkä ole unohtanyt Pyynikin ihanat raput. Viihdyn edelleen niissä :) Kun liikkuu monipuolisesti oppii koko ajan uutta, kehittyy monipuolisesti ja on jatkuvasti hyvä fiilis :) Pitää kuitenkin muistaa ettei kaikki voi tehdä kerrallaan koska välillä pitää levätä. Tällä hetkellä treenaan salilla viidesti viikossa ja 1-2 kertaa jotain muuta.

Kuva Tomi Rehell
Opin muuten jonkun aikaa sitten kyykkäämään enemmän painonnostotyylisesti. Olen tähän asti kyykänyt voimannostotyylisesti. Innostuin oppimaan sitä nyt ennen Pyrinnön painonnostokoulutusta. Pitää  aina olla hieman etuajoissa liikkeellä :D Vitsi vitsi. Olen todella innossani tästä varsinkin siksi, että tämä kyykkytapa menee vähemmän selälle ja enemmän reisiin sekä pakaraan. Pääsin jo opettamaan tämä kyykkytyyli yhdelle valmennettavalle jolla on ollut alaselkäongelmia. Palaute oli heti se, että kerrankin ei tunnu alaselässä vaan ainoastaan pakaroissa. Sama palaute olen saanut parilta muulta jolle olen opettanut painonnostotyyppinen kyykky.

Je hei, tiimissä on viellä muutama valmennuspaikka vapaana. Tällä hetkellä valmennan innokkaita urheilijoita ja kuntoilijoita ympäri maata. Moni asuu Tampereella mutta suurin osa asuu muualla.  Ota rohkeasti yhteyttä jos haluat ammattilaista valmennusta ja treenien ja /tai ravinnon suhteen tai jos haluat saada enemmän energia arkeen ja päästä liikkeelle :) Salilla ei ole pakko käydä jos  ei halua tai jos se ei tue omia tavoitteita :) dea@thundertrainingnutrition.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.