Sidor

21.4.2017

10 parasta asiaa juuri nyt

Positiivinen ajattelu on pop. Olen luonteeltani iloinen ja positiivinen ihminen ja välillä huvittaa nykyiset positiivisuushasteet ym. Tuskin kenekään elämä on täydellinen ja arki mutkaton. Jokaisella on huonompia hetkiä ja vastoinkäymisiä. Oman jaksaminsen ja elämänlaadun kannalta on kuitenkin ihan fiksua osata nauttia ja ilota niistä hyvistä asioista eikä murehtia niitä asioita jotka ovat vähemmän hyvin :) Oliko tämä sitten positiivinen ajattelutapa tai terve itsesuojeluvaisto :D

Harvemmin mutkat suoristuvat siitä että jää murehtimaan niitä :) varsinkaan jos niihin ei pysty vaikuttamaan itse. Itse en ainakaan jaksa tuhlata aikaa mutkiin vaan keskityn mieluummin niihin asioihin jotka saavat minut hyvälle tuulelle ja joihin pystyn vaikuttamaan :)

Ajattelin listata muutama asia mikä saa minut erityisen hyvälle tuulelle tällä hetkellä :)

1. IKURIN VOIMISTELUSALI JA TREENIT SIELLÄ. Tammikussa annoin pikkusormen ja nyt se vei käden. Katsotaan mihin tämä loppuu mutta kyllä, olen pitkän tauon jälkeen löytänyt takaisin telinevoimistelun pariin ja se tuntuu kyllä todella hyvältä. Töitä pitää tehdä mutta suunta on eteenpäin vievä :D ja voin kertoa, että puntilla tehty olkapäätreeni aika kevyttä verrattuna käsilläseisontatreeniin :D ja trampoliini skeä hypyt ovat petollisia. Tuntuu kevyeltä mutta tuntemukset jaloissa seuraavana päivänä on ihan kivat.


Miko Säteri 2015
2. KEVÄT. On mielettömän siistiä kun ulkona on valoisaa, voi tehdä mäkivetoja, rapputreenejä ja ulkotreenejä ilman liukastumisvaaraa ja sen tuoma staattinen koko kropan jäännitystila :D
3. PYRINNÖN JÄRJESTÄMÄ PAINONNOSTOKURSSI. Aina pitää laajentaa osaamista ja uskallan väittää että kohta 1 ja 3 tarkoittavat paljon uusia juttuja minun rakkaille valmennatteville :) Aleksandra taisi huomata sen tämän päivän kyykkytreenin alkuverryttelyssä :D

4. KAHVI. Aamukahvi, päiväkahvi, toinen päiväkahvi, kahvi ennnen treeniä ja iltakahvi :D Mikään ei voita kunnon kuppi kahvi mustana, maidolla, kermalla tai kylmänä.

5. ÄIDIN NOPEA TOIPUMISTAHTI LONKKALEIKKAUKSESTA. Kiitos kun jaksat tehdä kaikki harjoitteet, pysyä aktiivisena, muistaa keskivartalotuki, oikea asento, askellus, miten nousee tuolista ja kaikki muut asiat joista saarnan koko ajan :) Perheessä on nyt kaksi elävää patasta jotka jatkuvasti tekevät jotain liikkeitä kumpparilla, venyttelee ta tiedostaa miten käyttää omaa kehoa. Kova työ palkitaan ja näin myös tässä tapauksessa.

6. REPA REITTIOPAS ja TAMPEREN JOKKOLIIKENNE. Hyvin toimii, ainakin useimiten :)

7. LIDLIN PIKAKAURAPUURO. Parempi kuin Alku ja Eloveena :)

8. WELLU. Huippu hieroja ja persoona. Lisäksi Wellu on hyvä opettamaan kyykkäämään ja väntäämään mun soleukset auki :D

9. RIISIKAKUT. Voi luoja en kyllästy näihin ikinä. Tänään olen syönyt 150g riisikakkuja :D

10. IKURIN VOIMISTELUSALI…. Taisin mainita se jo :D  Ihan helmi paikka!

Huippens viikonloppua kaikille! Nauttikaa elämän hyvistä asioista. Näin minä teen ja menen huomenna kyykkäämään koska siitä tule hyvä mieli. Aina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.