Sidor

17.1.2017

Kuntotsekki ja seuraavat kisat

Heips :)
Taas on yksi kuntotsekki takana. En ole kovin paljon kirjoittanut asiasta, mutta sen suhteen on tullut hieman muutoksia. Kuten te lukijat tiedätte, olen ollut Bull Mentulan valmennuksessa vuodesta 2012 ja kisanut kahdesti Jarin kanssa. Ilman suurempaa dramatiikkaa tai muuta, niin tuli että aika siirtyä eteenpäin myös tämän asian suhteen. Olen siis ollut jop muutaman kuukauden aikana Fobballa, eli Harri Forsbergin valmennuksessa :) Homma on lähtenyt hyvin luistamaan ja kehitystä tuntuu tulevan koko ajan. Tehdään asiat hieman eri tavlla verrattuna siihen mihin olen tottunut tekemään, tai miten ollaan tehty viime vuosien aikana. Joskus muutos on hyvä asia ja se tuntuu toimivan hyvin nyt. Kroppa toimii, ruokaa on ja treenit kulkee :) Paino on tullut 5kg kisoista ja hiilaria on suht paljon.

Painopiste on tällä hetkellä selässä, jaloissa, pakaroissa sekä vyötärössä. Kokoa pitäisi saada lisää ja samalla hieman yrittää kaventaa keskivartaloa. Olen aina ollut melko suora keskivartalosta, leveät hartiat ja kapea lantio. Jalkoja tai selkää ei voi olla liikaa ja vyötärö saa aina olla kapeampi.

Kuten jo mainitsin niin kävin Harrilla näyttäytymässä tänään. Kehitystä on tullut jalkoihin sekä selkään, etureidet lohkoilevat vielä ja lisättiin taas hieman hiilaria.

Pohdittiin myös syksyn kohtaloa. Suunnitelma oli alun perin kisata syksyllä, mutta toisaalta haluaisin pitää kunnon kehityskausi ja palautua viime kisoista. Haluan myös antaa muille asioille enemmmän tilaa. Haluan keskittyä enemmän omaan yritykseen sekä saada opinnot loppuun. Haluan myös levätä enemmän :)

No, onneksi on vielä hieman aikaa miettiä asiaa :)Huomenna ajattelin treenata selkää. Torstaina lähdenkin Jyväskylään päiväreissulle biomekaniikan luennolle  JAMK:ssa. Kauheasti olisi lukemaista ja töitä mutta onneksi pino pienenee kun tekee yksi asia kerrallaan :) Nyt on ainakin hyvin energia tehdä ja into on kova :)! Biomekaniikka ja liikuntafysiologia on muuten pirun kiinnostavaa.

Muistathan varata itsellesi treeniaika :)!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.