Sidor

12.9.2016

Tasapainoa elämään ja kohta mennään :)

Heippa :)
Tulin just kotiin Turusta, yliopistoreissu taas vaihteeksi :D Hitsit. Tajusin äsken, että nyt on viimeinen erikoistumisjakso menossa ja ulospääsy häämöttää. Alkusyksyn aihe on yritysverotusta. Tämä on varsin hyvä yhdistelmä kisojen kanssa, tasapainoa elämään :)

Ystäväni Marika pyysi kuntokuvia joten nappasin loppuviikolla kuvia hänelle. Oma silmä on kyllä paha  ja juteltiin Marikan kanssa siitä miten sokea on omalle kunnolle. Minun omaan silmääni kuntoni on liian löysä vielä, ja minun pitää painaa kaasua pohjaan, jotta pääsen kireäksi. Äidini mielestä, näytän niin kamalalta ja laihalta, ettei hän haluaa nähdä minua ennen kun olen syönyt itseni normaalin näköiseksi kisojen jälkeen :) Kaikki on suhteellista. 

Minusta on jokaiselle kilpailijalle tärkeä tiedostaa sen, että kisakunto on väliakainen kunto ja nimenomaan kisakunto. Ei normaalikunto jossa ollaan vuoden ympäri. Toki on hyvä pitää kunto siistinä varsinkin jos kisaa usein mutta kisakuntoa ei kannata tavoitella vuoden ympäri. Tämä on varsin hyvä nuorille kilpailijoille tiedostaa. On myös hyvä tiedostaa sen, että oma silmä vääristää minäkuvan varsinkin dieetin aikana. Body ja fitness lajeissa vaaditaan varsin rasvatonta kuntoa lavalla ja se altistaa väistämättä tietynlaiseen itsekriittisyyteen, vääristyneeseen minäkuvaan, liialliseen itsetarkkailemiseen ja kuplassa elämiseen.

Tässä iässä tiedostaa nämä asiat ja pystyy käsittelemään niitä. Minulle on tärkeä, ettei dieetti vaikutta muuhun elämään kuten työhön, opintoihin tai ihmis-suhteisiin. 
Itse pyöritän arkeni täysin normaalisti kisoihin asti. Toki pyrin rauhoittamaan aikataulut pari päivää ennen kisoja jolloin en matkusta ympäri maata tai kirjoitan seminaarityötä. Valmennettaviani ja työt hoidan normaalisti. Viimeistelyt hoituu kyllä vaikka kirjoitan tai vastaan s-posteihin :) Treenasin kisameikin tekoa viime viikolla. Lopputulos oli tämä. Vielä pitää harjoitella. Hiuksien osalta en ole tehnyt mitään tossa kuvassa. Otin pari viikkoa sitten kuva käsivarrestani. Jostain syystä olen suhteellisen suonikas. Taitaa olla jotain geneettistä mikä korostuu dieetillä. No, tältä näyttää kun hiilarit on liki nollassa ja olen maanut sohvalla :) Ei voi muuta kun nauraa näille meganaiseellisille käsivarsille. 


Nyt on alle kaksi viikkoa Jyväskylään. Jari on tyytyväinen kuntoon tässä vaiheessa. Itse luotan häneen ja olen tapojeni mukaan stressaamatta mistään :) Tämä sekä seuraava viikko on täynnä työ- ja opiskelujuttuja. Viikonloppuna on taas kuntotsekki. Viimeistelyt alkaa ensi viikon loppupuolella ja perjantaina lähdetään ajamaan Jyväskylään :D Huh, mihin aika on mennyt :D

Ja hei, kaikki uudet asiakkaat saavat nyt syksyn aikana -10% alennusta kaikista valmennuksista :)! Nyt on hyvä syy panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen :) Syksy on loistava aika aloittaa liikkumaan ja syömään säännöllisesti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.