Sidor

2.9.2016

Päivitys pitkän hiljaselon jälkeen :)

Moikka :)
Nyt on viime aikoina ollut sen verran sitä muuta elämää, etten ole ehtinyt kirjoittaa blogia. On ollut töitä, opiskeluun liittyviä hommia, sosiaalista elämää, perhettä, treeniä ja lepoa. Eikä minun elämässäni nyt ole tapahtunut niin paljon merkityksellistä :D Tai onhan tässä tapahtunut vaikka mitä mutta kaikesta yksityiselämääni kuuluvista asioista en kirjoita treeniblogiin vaan keskityn tässä sen aihepiiriin, eli treenaamiseen ja valmennuksiin liittyviin asioihin :) Toki elämässäni on muutakin. Paljon muuta :)

Moni kiinnostaa miten dieetti suju. Pääseekö Läski Dea kuntoon, onko se minkään näköinen, saanko syödä hiilareita ja kulkeeko treeni. Itse olen aina sillä linjalla, että mennään suoraan asiaan ja käsitellään sitä asiaa eikä muuta sälää :) Elikkä:

Dieetti sujuu hyvin. Se menee mun elämän ohessa ja en ole ehtinyt miettiä sitä kovin paljon johtuen siitä muun elämän vilkkaudesta. Tämä sopii minulle mainiosti. Nälkää ei ole, ruokaa on, saan syödä hiilareita, kunto etenee ja paino tippuu. 





Jari, eli valmentajani on ollut tyytyväinen jokaisessa kuntotsekissä ja muutoksia ei ole tarvittu tehdä moneen viikkoon johtuen siitä, että homma etenee sen verran hyvin että olisi tyhmää mennä muuttamaan sitä mikä toimii. Käyn nykyään tsekissä joka viikko ja huomenna on taas sen aika. Paino on tippunut mukavasti viime lauantaista ja kunto edennyt sen mukaan. Paino on tällä hetkellä reilu 2klg alle viime vuoden kisapaino ja rasvamillit reilusti alemmat. 

Jaksan hyvin trenata. Toki on välillä hieman tyhjä olo mutta sellaista se on kun on dieetillä, voi voi :D Se on vaihe ja myös ohimenevä vaihe. Painaan treenejä 5 kpl viikkotasolla, aerobista tulee tasasykkeisien sekä intervallin muodossa. 




Nukun hyvin öisin enkä stressaa mistään :D Biksut ovat tulossa ja koristelen niitä myös tänä vuona itse. Tilasin 5000 kiveä, joten veikkaan, että saan jotain niillä aikaiseksi. Fysiikallani kuitenkin kisaan joten blingien määrä on kisasuotituksen sekä sijoituksen osalta toissijaista. Panostan ensisijaisesti kuntooni sekä esiintymiseen. Biksuja pitää kuitenkin olla :)

Moni on kysynyt kuntokuvia. No, kunto nähdään kisoissa ja olen ollut huono ottamaan niitä. Yksi syy siihen on se, että heitin älypuhelimeni vessanpönttöön. Tahallisesti, harkiten ja kovalla raivolla. Olen syntynyt 80 luvulla ja tottunut soittamaan ihmisille. Kyllästyin kaikkiin älypuhelimen tuomiin sivuvaikutuksiin kuten lapajumeihin, niskakipuun, ajanhukkaan sekä siihen, että piti olla jatkuvasti tavoitettavissa. Sinne se meni ja nyt voin kertoa että elämä on huomattavasti mukavampi ilman. Vuoden kestin sitä älypuhelinta :D Omistan nykyään tavallisen Nokian. Kirjoitan vaikka siitä ihan oma postaus. Mutta kyllä, olen niin vanha että suosin realimaailma ja aitoja ihmiskontakteja virtumaailman sijaan. Minulla on myös sen verran muita hommia, etten halua tuhlata aikani somessa pyörimiseen koska se ei anna minulle mitään, päinvastoin. Siihen menee aikaa. Työt ja tarpeelliset asiat hoitaa paremmin tietokoneella ja muu aika käytän muihin asioihin. 

No, otin nyt kameralla jotain kuvia. Niistä näkee ainakin, että olen elossa :D


  



Tänän on hiilaripäivä ja tuntuu siltä että vatsa halkee. Sama rumba joka perjantai :D Mutta hei, on se kivaa syödä! Huomenna tsekkiin taas joten katsotaan miten kauan tämä ilo kestää.






Ja hei, jos tarvitset apua ravinto- tai treeniasioissa. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mitä tehdään ja miten pääset sinun tavoitteisiin. Voit myös varata aika ilmaiseen konsultaation :) Koodia vaan dea@thundertrainingnutrition.com niin päästään alkuun :)





Läski Dea kuittaa ja kiittää. Nyt pitää lukea ja kirjoittaa hieman muita hommia sekä syödä :D Blörp…











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.