Sidor

4.12.2016

Kyykky, kyykky ja KYYKKY.fi

Yo :D
Nyt on pakko hehkuttaa!! Aloitan pitämään kyykkykoulua tammikusssa :D Tarjolla on 3kk (12 viikkoa) pieniryhmävalmennusta (2-5 henk) jossa on yhteiset ohjatut kyykkytreenit joka viikko. Pääfokus on tässä valmennuksessa takakyykyssä ja sen kehittämisessä. Luonnollisesti tehdään myös muuta mutta pääpaino on takakyykyn tekniikan sekä sarjapainojen kehittämisessä.

Lisäksi tehdään muita jalkaliikkeitä kuten erilaisia askelkyykkyjä, sjmv, ghr, lantionnostoa jne. Treenit toteutetaan pääasiassa levytangolla sekä kässäreillä. Tavoite on nimittäin myös parantaa osallistujien liikkuvuutta, motoriikka, kehonhallintaa ja tekniikat näiden liikeiden osalta :)

Luvassa on kovia, kehittäviä ja järkeviä treenejä.
Kyykkykouluun kuuluu myös TREENIOHJELMA jossa on saliohjeet ja ohjeet aerobiseen harjoitteluun. Lisäksi osallistujat saavat RUOKAVALION ja LISÄRAVINNEOHJEET.

Kyykkyvalmennuksia on nyt alkuun kolme ryhmää.

Elikkä:

Jos haluat oppia kyykkäämään ja saamaan kyykkytekniikka kuntoon kannattaa ilmoitautua tammikussa alkavaan kyykkykouluun. Valmennus alkaa viikolla 2. Kyykkyvalmennuksessa (2-5 henkilö/ryhmä) fokus on kyykyssä ja jalkatreeneissä. 

Valmennukseen kuulu:

- viikoittainen yhteinen ohjattu kyykkytreeni 12 viikkoa (12 yhteistreeniä)
- ruokavalio
- treeniohjelma

Ryhmä 1 treenaa tiistaisin kello 08-09 (10.1.2017-4.4.2017)
Ryhmä 2 treenaa tiistaisin kello 16-17 (10.1.2017-4.4.2017)
Ryhmä 3 treenaa sunnuntaisin kello 10-11 (15.1.2017-9.4.2017)

Paikka: Tampere WFC
Kouluttaja/valmentaja: Valmentaja Dea "Thunder" Henrikson
Hinta: 360e (sis. alv 24%)

Nyt on huippuhyvä tilaisuus saada kyykkytekniikka kuntoon ja saamaan takapuoli nousemaan!

Varaa paikkasi jo nyt :)! info@thundertrainingnutrition.com

Toinen asia mistä olen todella liekeissä on uudesta sivustostamme KYYKKY.fi.Päätettiin panostaa meidän yhteiseen intohimoon kyykkäämiseen ravintovalmentaja Vilhelmiina "Vilsu" Karjalaisen kanssa. Luotiin sivusto KYYKKY.fi. Sivusto on toistaiseki vielä fb:ssa mutta kotisivut ovat työn alla ja niitä julkaistaan mahdollisimman pian. 

KYYKKY.fi  on sivusto jossa keskitytään kyykkäämiseen ja kaikkeen mitä liittyy tähän kuningasliikkeeseen. Järjestämme tapahtumia ja koulutuksia. KYYKKY.fi jakaa tietoa kyykkäämisestä, lihaskuntoharjoittelusta ja siihen liittyvistä aiheista kuten ravinnosta, kehonhuollosta ja oheisharjoittelusta.

Suunnitelmissa on paljon videomatskua, haastatteluja ja tietenkin kyykkykouluja sekä valmennuksia. 

Kuten tiedätte, kyykky kehittää toki jalkalihaksia mutta mys keskivartaloa, kehonhallintaa, motoriikka, liikkuvuutta ja tukilihaksia. Kyykky toimii ennaltaehkäisevänä liikkeenä kun ikääntyy. Jokainen haluaa päästä ylös vessanpöntöstä myös vanhana. Kyykky on hyvä keino varmistaa sen ;) Kyykky ei ole pelkästään liike niille jotka haluavat kehittää kivan pepun. Jokainen ihminen kannattaa kyykätä ja näin pitää itsensä kunnossa. 

Kyykkyjä on monia. On etu- ja takakyykky, boksikyykky, pistoolikyykky, yhden jalan kyykkyjä jne. Näitä on PALJON! Kyykky kuuluu liki jokaisen urheilulajin oheisharjoitteluohjelmaan. Kyykkyjä ei tehdä pelkästään kehonrakennuksessa, voimannostossa tai painonnostossa. Pikajuoksijat kyykkäävät, suunnistajat myös. 

Ja hei, teetkö päätetyötä tai istumatyötä? Silloin varsinkin kannattaa aloittaa kyykkäämään NYT ;)

Käykä tykkäämässä KYYKKY.fi:n facesivusta ja varmista samalla sitä, että saat tietoa tästä aiheesta myös jatkossa :)

Ihanaa sunnuntai ilta teille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.