Sidor

25.11.2016

Kuvaus ja ajatuksia reversestä

Heip :)
Ajattelin hieman aktivoitua blogin suhteen ja kirjoittaa useammin :) Elämäni on melko tylsää mutta ihmeen moni jaksaa seurata minun sekoilujani :D En kyllä käsitä miksi! Kirjoitan huonolla suomen kielellä. Treenaan, syön ja mietin asioita liian paljon. Jos joku osaa analysoida ihan kaiken ja ihan jokaisesta kulmasta niin se on minä. Mutta ilmeisesti tätä on jollain tasolla mukavaa seurata. Jos ei muuta niin myötähäpestä ;) 

Toi oli sitten itseironia.

Toisin kuin yleensä tehdään, niin olen aktivoitunut myös valokuvauksien suhteen vasta nyt kun kisoista on mennyt öööö…. aika monta viikkoa. Otettiin Laurin kanssa studiokuvia, niitä odotan vielä (Lauri beibe, vink vink ;)). Otettiin myös Tomi Rehellin kanssa kuvia. Niitä ajattelin jakaa teille nyt.

Homma lähti siitä kun tajusin etten ole ottanut kuvaoi tämän dieetin aikana. Laitoin Tompalle koodia ja sovittiin päivä, aika ja paikka. Maanantai, kello 10 WFC:llä. Laitoin myös luottomeikkaajalleni Nelli Heikkilälle viesti ja pyysin tehdä jotain jotta näyttäisin edustavalta. 

Sunnuntaina illalla melko hullun kyykkytreenin jälkeen tajusin, että hitto :D Huomenna on kuvaus. Suunnittelin kuvat ja löysin vanhoja kisavärejä. Rupesin taas miettimään hieman liikaa ja laitoin Tompalle viestiä. Onko ihan huono idea maalata vähän…? Ei kuulema ollut. Siinä sitten vedin Jan Tanaa pintaan, yksin kotona, sunnuntai illalla ja jalat tärisen kyykkytreenin jälkeen. Näytti aika karsealta. Selkään sai levitetty väriä kolmen peilin kokoonpanolla. Tiukkaa teki mutta lopputulos oli ruskea. 

Aamulla menin lenkille ja sen jälkeen suihkuun. Ajattelin aika moneen otteeseen, että tästä väristä ei voi tulla hyvää. Olin väärässä, taas kerran :) Väri oli todella tasainen ja nätin ruskea. Ihan täydellinen.

Nelli tuli meikkaamaan, suoristin hiukset ja otin jotain pieniä vaatteita mukaan ja lähdin salille jossa aloitin pumppaamaan verta lihaksiin. Tomppa viritteli valoja. Meni hetki ja kuulin kiroiluja. Valo oli hajonut. Tomi oli ihan masentunut siitä. Totesin että aina tapahtuu jotain, älä murehdi Tomppa, hoidetaan tämä ilman valoa!

Tällaisia kuvia saatiin tällä erällä. KIITOS Tomi ja Nelli! Kannataa muuten ottaa Tomppaan yhteyttä jos haluaa kuvata varsin rennon sekä ammattitaitoisen valokuvaajan kanssa! Homma on hallussa varsin vahvasti tällä kaverilla. http://www.rehell.com

Muuten menee todella mukavasti täällä. Treenien suhteen mietin liian paljon. Se jää aina päälle kisojen jälkeen kun dieetin lopussa on keskittynyt enemmän tuntumahakuiseen treenaamiseen. Jodun todella keskittymään siihen, että paukutan menemään enkä analysoi joka toistoa. Pitää vaan luottaa siihen että osaa. Ja osaan kyllä vaikka välillä epäilen sitä itse :D Lohduttaa tietää, että monella muulla on sama tilanne ja kuuntelee kehoa liian tarkasti.

Kisojen jälkeisestä ajasta on hyvää puhua muiden kisajien kanssa. Moni ei ole valmistautunut siihen vaan on pelkästään keskittynyt kisadieettiin. Kisojen jälkeen tulee tyhjiö ja nälkä. Kroppa on jumissa ja pää tekee kepposia. Saattaa lähteä lapasesta syömisen suhteen, ei osaa kontrolloida itsensä ja treenejäkin saattaa jäädä väliin. Iskee ahdistus ja pelko. Paino nousee ja peilikuva muuttuu.

Minusta on hyvää valmistautua tähän aikaan jo dieetillä. Valmistautua siihen henkisesti sekä miettiä miten sen kannattaa hoitaa fiksusti. Itse ajattelen aina niin että dieettini jatkuu pari kuukautta kisojen jälkeen. Jatkan reversedieetillä, eli nostan maltilla ruokamäärät ja vähennän aerobisen määrä. Minulle reverse on luonnollinen jatkumo kisojen jälkeen enkä näe syytä miksen tekisi se fiksusti. Kun vaan pitää pää kasassa niin hyötyy siitä viimeistään seuraavalla dieetillä. Lisäksi on mukavampi olla kun tekee asiat maltilla :) Ruoka ei lopu maailmalta syömällä ja lenkillä on oikeasti ihan kiva käydä ;)

Pitää myös muistaa levätä ja tehdä asioita jotka on jäänyt tekemättä kisadieetillä. Pitää olla itselle armollinen mutta sopivan tiukka :) Jos on ensimmäiset kisat takana niin on myös hyvä tuulettaa ajatuksia muiden kisajien kanssa ja huomata sen ettei ole yksin. Kisojen jälkeinen aika ei ole helppo kenellekään mutta kokemus tekee mestarin ja puhuminen auttaa usein :)

Huippens viikonloppua teille! Minä menen nyt suihkuun salitreenin ja ohjauksen jälkeen. Huomenna on rinta&selkäpäivä sekä siskoni valmistujaisillallinen.

Dellu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.