Sidor

6.7.2016

Huilin paikka :)

Heips :)
Huh-huh! Alkaa kroppa olemaan siinä kunnossa, että pieni lepo tulee tarpeeseen. Lähden viikonlopuksi Nauvoon viettämään aikaa äitini kanssa sekä tapaamaan asiakkaita ja valmennettavia. Nauvo ja Turun saaristo on paikka missä osaan rentoutua täysin.  Se tekee todella hyvää lähteä pois omasta arjesta ja arkiympäristöstä. Silloin ainakin minä osaan rentoutua paremmin kuin kotona :) Muutenkin luonto, perhe ja vesi saavat minun kortisolitasot laskemaan hetkessä :) 

Kuva: Studio Majamaa


Hommahan menee ainakin minun osaltani aina niin, että kun lähden Nauvoon, niin paino tippuu :) Olen tullut siihen tulokseen, että se johtuu nimenomaan stressitasojen laskusta. Kortisolitasot laskee ja paino tippuu. Ei niin että stressaisin mutta ympäristövaihto tekee vaan hyvää ja se rentouttaa :)


Takana on kova treniputki ja dieetillä tai ei, paukutan täysillä kun treenaan. Oliko sitten kyse aerobisesta treenistä tai salitreenistä. Olen saanut ajoitettu treenit niin, että pidän kolme päivää huilia salitreeneistä. Se tulee hyvään saumaan ja kroppa pääsee palautumaan :) kyky kuunnella omaa kehoa on varsinkin urheilijalle tärkeä ominaisuus. Kroppa kertoo kyllä mitä tarvitsee oli sitten kyse treenistä, ravinnosta tai levosta. Pitää vaan osaa kuunnella sitä ja tulkita signaalit oikein. Kuva: Studio MajamaaKävin tänään treenaamassa olkapäitä. Taas vaihteeksi :) Niitä tulee veivattu kolmesti viikossa ja tänään oli varsinainen olkapääpäivä. Olen innostunut tekemään arnolds pressiä sekä pystypunnerrusta levytangolla sekä pään edessä että sen takana. Hitto kun uppoo hyvin, varsinkin kun pitää lihaskontrolli olkapäässä hyvänä :)

Nyt on muuten hyvä tilaisuus varmistaa valmennuspaikka syksyksi. Ohjaan näillä näkymin jatkossa myös Helsingin seudulla, eli siellä päässä asuvat, vink vink ;)

Ja kyllä, otan vastaan myös liikuntasetelit :)

Nyt ruuanlaittohommiin :)! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.