Sidor

2.6.2016

16,5 weeks out, kuntotsekki, ruokajuttuja, kunto ja paljon muuta :D

Mooooi :D
Tampereella sataa, VIHDOINKIN :D Kesä on ihana jne mutta täällä on myös ollut todella hiostava ilma ja ainakin minä hikoilen todella paljon joten pieni sade tekee terää!


Meitsin aamukunto
Kunto etenee ja paino on tippunut noin 500g viikossa. Nyt se nousi kunnolla kun helle alkoi. Mulla paino korreloi 100% sään kanssa :D Lämmin ilma keräää mulla nestettä ihan reilusti.

Ulkona on silti todella mukavaa olla. Huomasin, että minulla on lenkkitossut ja Sporttimekalta saatu sheikkeri sävy sävyssä :D Tyyli on tärkeä :D


Kävin Jarilla tsekissä viime viikolla. Jari oli tyytyväinen kuntoon ja etenemisvauhtiin. Oli suunniteltu, että olisin mennyt jo pari viikkoa aikaisemmin tsekkiin, mutta kun paino laskin niin nätisti ei ollut tarvetta ja siirettiin se hieman eteenpäin. Hyvä näin :)

Jari teki pieniä muutoksia ruokavalioon. Aamusta lähti huikeat 5g aamuhiutaleita joten nyt niitä on 55g joka aamu. Aikaisemmin oli 60g. Olen todella iloinen siitä, että saan syödä puuroa joka aamu :) Tykkään vaahdottaa muutama valkuainen ja laittaa se mukaan puuroon. 

1. Kypsennän ensin puuro mikrossa
2. vaahdotan 4 kpl valkuaista
3. sekoitan valkuaiset puuroon ja laitan koko komeus takaisin mikroon kypsymään

Päälle laitan fiiliksen mukaan lesitiiniä, luomuvoita tai oliiviöljyöä. Hyvää on! Kaveriksi sitten hieman rahkaa, mansikoita ja mehukeittoa :) Ei jää nälkä tämän jälkeen :) Offilla söin 80g hiutaleita ja banaania joten pienempi määrä tuntuu kyllä mutta saa olla iloinen kun on puuroa joka aamu :)

Toinen muutos oli se, että lounaan hiilarit lähti. Onneksi niitä ei ollut paljon joten ei tarvitse itkeä riisikakkujen perässä :D Ja hei, treenin jälkeen on edelleen aina 70g riisiä ja lepopäivinä sitten hieman vähemmän. Tämän lisäksi on toki mukavasti protskua ja lisättyä rasvaa päivästä riippuen 45-65g. En siis kuole nälkään ja treenit kulkee :) On muuten hienoa tällainen kun viime vuona oli hieman eri meininki ruuan suhteen tässä vaiheessa :D 

Syön usein salaattia lounaaksi. Siihen heitän paljon kasviksia, joku liha, mausteita ja oliiviöljyä. Syön paljon kanaa mutta myös hevosen jauhelihaa, nautaa eri muodossa, kalaa, kalkkunaa ja satunnaisesti porsaan sisäfilettä. Monipuolisuus on minusta todella tärkeä asia niin ravinnossa että treeneissä :)

Olin viikonloppuna Nauvossa, Turun saaristossa jeesaamassa saaristolaisia. Kävin antamassa ravinto- ja liikuntaneuvontaa. Se oli todella hyvä juttu koska kysyntä oli yllättävän suuri ja olen varma siitä, että moni sai paljon hyviä vinkkejä. Minullahan on se hyvä puoli, että olen kaksikielinen. Hyvässä ja pahassa :D Saaristolaiset arvostavat ainakin, että saavat asiantuntevaa palvelua ruotsiksi ja järjestän pian seuraava reissu. Jos sinä asut Varsinais- Suomessa niin olen Nauvossa 11-12.6 ja Turussa 13.6. Ota yhteyttä jos haluat henkilökohtaista neuvontaa treeni tai ruoka-asioissa! Varaan jokaiselle 30-60min aikaa jolloin käydään läpi nykyiset ruoka- ja liikuntatottumukset taustatietolomakkeen perusteella. Neuvonta on veloitukseton :) Tämä sopii myös, jos harkitset valmentajan palkkaamista ja haluat tsekata millainen tyyppi olen etukäteen :) 

Yleisin ongelma tuntuu olevan se, että syödään liian vähän tai se että takana on useampi pikadieetti jolloin aineenvaihdunta on ja kropp aon ihan sekaisin. Ei se paino tipu jos syö liian vähän, eli vähemmän ruokaa ei välttämättä tarkoita sitä, että laihtuu :) Ravintojakauma on toinen yleinen ongelma.  

Jos sinulla on haussa ammattitaitoinen valmentaja jolla on monipuolinen ja pitkä urheilutausta niin kannattaa tsekata www.thundertrainingnutrition.com :) Valmennan eri tasoisia urheilijoita/kuntoilijoita/painonpudottajia. Porukasta löytyy myös maratonareita sekä eri lajien edustajia. Valmennus onnistuu paikkakunnasta riippumatta. Minulla on valmennettavia mm Tampereella, Turussa, Helsingissä ja ulkomailla. Mikäli haussa on pikadieetti tai nettivalmentaja niin olen väärä henkilö. Luvassa on varsin henkilökohtaista sekä aktivista valmennusta :)

Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, että saan helposti verenpurkaumia treenin aikana. Olen nyt saanut joka viikko tällaisia… Nämä tulivat ojentajaan viime viikolla. 


Olen ihan koukussa Fortixin aminohappoihin ja latariin :) Maku, ravintosisältö ja hinta on just hyvä! Kannattaa tsekata niitä www.sporttimekka.fi!!
Siskoni nappasi viikonloppuna kuntokuvia kännykällä. On noihin olkapäihin ja reisiin tullut jotain lihaa vuosien aikana. On niitä myös hinkattu :D Olkapäitä treenaan nykyään kolmesti viikossa :D Toivottavasti jää hieman jäljelle kun ollaan saatu löysät pois :)


Hyviä treenejä!!! Tällä mimmillä on 6,5 dieettiviikko takana ja 16,5 edessä Jyväskylän karsintoihin :)! Boom!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.