Sidor

5.7.2014

Kuvaussession antimia

Kuvaussessio Iltasanomatille WFC:llä. Yritä sitten näyttää nätiltä treenikuvissa... En vaan ymmärrä miten muut tytöt sen tekevät :D Minä osaan vain irvistää :D Yritys oli ainakin kova olla edes hieman laittautunut. Vedin kiltisti meikkiä naamaan ja laitoin hiukset. Sitten törmäsin Kikkeen joka käski mennä "äkkiä vetämään kamala pumppi yläkroppaan!!!!". Kilttinä tyttönä menin sitten pumppaamaan. Lopputulos oli että hiukset olivat ihan sekaisin, ripsiväri otsassa ja huulikiilto poskilla :D Ei mennyt ihan putkeen... Ainakin sain hyvä kiilto hiestä ;)

Kuvat Harri Joensuu /IL (www.harrijoensuu.com), vaatteet Fit4You (http://fit4you.fi/), vetoremmit ja treenijuomat Sporttimekalta (www.sporttimekka.fi)










8 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia! Ja tuollaistahan se oikeasti on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on se hieman eri juttu kun ammattilainen ottaa kuvat ;)

      Poista
  2. Vedät aina täysillä :)

    Kaisa T.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nyt ei voi vetää ihan täysillä, pikkuhiljaan voi :)

      Poista
  3. Hyvät kuvat, mutta kun tarkemmin ajattelee niin ihan hassua nähdä huulikiiltoa ja muuta meikkiä tällaisissa kuvissa :) Tuo salilla puurtaminen ja meikki eivät oikein sovi yhteen. Töistä on joskus menty toki salille, mut sit joo onkin ripsarit pitkin naamaa ja se ei ole kaunis näky. Mä hikoan aina naamasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, olen ihan sama mieltä! Urheilukuvissa saa näyttää siltä että treenaa eikä treenatessa tarvitsee meikiä. Salikuvissa on kuitenkin usein tapana käyttää meikkiä. No, jokainen tyylillään ;)

      Poista
  4. Moikka! Oon pidemmän aikaa seurannu sun blogia. Sulla on ihan mielettömän upee kroppa! :) Näyttää todella hyvälle, niin naisellinen ja vahva! Tsemppii tuleviin kisoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! Kiva herätä aamulla ja lukea tällainen kommentti heti ekana :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.