Sidor

13.8.2012

BANAANIT ROKKAA ja TYTTÖ KANS :D!


Oho! Olen elossa reisitreenin jälkeen :) En olisi uskonut sitä aamulla... Olen alkanut jännittämään etukäteen aina kun on jalkatreeni edessä, yleensä jo edellisenä päivänä. Ihan positiivisessa mielessä. Sellainen jännitys kun tietää että viikon rankin treeni on edessä ja että on mentävä TÄYSILLÄ jotta kehtaa katsoa itsensä peiliin sen jälkeen. Tykkään siitä ihan tuhannesti mutta jännitys on aina jännitys. Ehkä se on ihan hyvä asia että jännittää pikkasen niin keskittyy sitten kunnolla treeniin.
Tein eilen taas lounasannoksia muutamaksi päiväksi, varhaiskaalia, ruusukaalia, valkosipulia, jauhelihaa, kesäkurpitsa, pinaattia, ruususuolaa ja oliiviöljyä. Syön lisukkeena valkuaisia ja ruisleipää :P

Toi on minun ikkkunalauta...

...ja Pilttikylmäsäiliö :D


Oletteko muuten huomanneet miten hyvin saa treenienergiaa banaaneista? Olen suuri banaanifani :) Vedin taas ennen treenit latausjuoma ja banaani, olo oli tällainen, aika energinen siis :D Ihme juttu kun pääsi töistä ;)



Reisitreenin jälkeen olo oli pikkasen rennompi. Johtuisiko siitä että sain lisättyä painoja/toistoja kaikkiin liikkeisiin :D!!! JIIIHAA!!! Tykkään niin paljon kapeasta ja syvästä (perse lattiaan saakka) kyykystä Smithissä! Tein sitä muutamia sarjoja, jalkaprässi leveä ja syvä, SJMV, askelkävelyä + pohkeita prässissä ja seisten.



Sovittiin Bulin kanssa että lähden Treellle nyt lauantaina :D Ihan huippua!!! Katsotaan jos tulee mutoksia ruokailuihin tai treeneihin tai jos jatketaan samalla. Alkaa olemaan todella ikävää Tre ja Wolfia vaikka olinkin siellä heinäkuun lopussa... Hitsit etten voi muutta sinne :( Tekisi kyllä mieli! Voi kun tämä viikko menisi vähän nopeammin...
Huomiseen tyypit!! Muistakaa syödä banskuja ja treenata täysillä :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.