Sidor

8.12.2012

Rakas jalkatreeni

Terkkuja jalkatreenistä! Kesti vain viikko toipua viime lauantain jalkatreenistä... No, pääasia että palauduin ja pääsin kyykkämään tänään! Jalkatreeni on alkanut luistaa vielä paremmin viime aikoina ja olen jotenkin oppinut tekemään liikkeet vielä enemmän treenattavalla lihaksella. Olen vähentänyt hiukan painoja ja panostanut vielä enemmän kontrolliin supistusvaihessa ja siihen että negatiivinen vaihe on todella hidas + hiukan pidemmät pysähdykset liikkeiden venytysvaiheessa. Toki olen aikaisemminkin tehnyt näin mutta treeni menee nykyään entisestä paremmin perille. Kyykkään päkiöillä ja perse maahan tyylillä ja kokeilin tänään tehdä myös hack-kyykky tietoisesti päkiöillä ja jalat alempana jalka-alustalla. Sillä tyylillä joutuu taas pienentämään kiekkoja mutta pyrin tekemään liikkeestä mahdollisimman rankka treenattavalle lihakselle ja mahdollisimman hyvällä tuntumalla. Onnistui vallan mainiosti :) Tein ekstrana yhden sarjan hackissa niin että jalat olivat ylempänä jalka-alustalla ja kyllä tuntuma kärsi. Pitää keskustella valkun kanssa asiasta ensi lauantaina kun lähden Treelle. 

Treeni meni kyllä kaikin puolin todella hyvin perille ja etureidet oikein tärisi viimeisissä sarjoissa. Sama juttu takareisille, sain kunnon tärinää aikaiseksi jo ekan liikkeen, eli SJMV:n jälkeen. Jäin myös eka kerta elämässäni prässin kelkan alle... Onneksi Marika oli siinä lähellä ja tuli apuun kun huuusin :D Hackissa ja smithissä jään jokaisessa sarjassa joko tangon tai kelkan alle. Teken sarjat ihan loppuun AINA mutta prässissä pelaa itsesuojeluvaisto ja toki teken siinäkin sarjat niin loppuun asti kun uskallan mutta kuitenkin niin että saan itse työnnetty kelkka ylös paikoilleen. Tänään meni toisin :D

Saan askelkävelyssä nykyään ihan järkyttävän hyvää tuntumaa ilman käsipainoja! Jäin latialle istumaan toisen sarjan jälkeen. Poltti meinaa pikkasen...

Tein pohkeita hackissa kuten aina, tai melkein aina. Tykkään siitä ihan hitosti! Saan aikaiseksi kova polte ja hackissa pystyy kätevästi vaihdella jalkojen asentoja (kapea, medium, leveä, V-malli). Toisena liikkeenä tein vaihteeksi pohkeita prässissä. Sekin on kuningasliiike minulle tuntuman kannalta. Molempia liikkeitä kolme sarjaa ja lopuksi triplasarjana pohkeet hackissa, prässissa ja omalla painolla loppuun asti. SWEET!!!! 

Lopuksi pari kuvaa minun latseista heti jalkatreenin jälkeen, tältä ne näyttävät 80% jalkatreeneistä. Verenpurkaumia prässistä. Tästä ei kuitenkaan kanata huolestua vaan se on täysin normaalia :D Näyttää  kuitenkin hiukan hassulta ;)



Jepulis. Hyvää lauantai teille ja nauttikaa viikonlopusta! Huomenna on uusi treenipäivä joten sitä odotellessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.