Sidor

18.11.2014

Dieettiystävällinen volyymirahkaohje, sports law ja tiimipäivä

Hola :D!

Tänään on hyvä päivä.  Vuoden viimeinen enkkutunti pulkassa (!!!!!!!!), jokainen tietää varmasti miten korkealla motivaatio on kun kyse on pakollissesta kielikurssista ;) Vaikka kurssin sisältö on ihan hyödyllinen niin en millään pysty tsemppaamaan itseni niin, että olisin aidosti motivoitunut oppimaan mitään. Syy on siinä että kurssi on pakollinen :) Kyllä ihmisen mieli on kiero. Yritin hieman tsempata kurssikavereitani tenttiä varten eilen tutulla treeniasenteella. Jostain syystä mun iskulauseet ei lyönyt läpi "Jos tahtoo niin pystyy!!!", "Se on vaan päästä kiinni", "Jaksaa jaksaa :D :D". Ihme juttu.... 

No, vaikka ei aina innosta niin paljon lähteä Turun yliopistoon aamulla Tampereelta ja tulla illalla takaisin niin eilen kannatti ehdottomasti lähteä. Satuin nimittäin löytämään kurssikirjaston urheiluoikeushylly. Kirjoja oli jopa neljällä hyllyllä :D En edes tiennyt että siitä on julkaistu niin paljon kirjallisuutta. Lainasin tietty heti pari teosta. Tämä on paras temppu paeta muita velvoiteita ;) Ironisesti kyllä, niin suurin osa kirjoista oli englanniksi... "sports law". No, nyt jaksan ehkä päntätä legal english tenttiin ;)




Meillä oli tiimipäivä viikonloppuna ja vuosittaiset pikkujoulut. Oli todella kivaa! Homma lähti käyntiin heti aamulla olkapää- ja rintatreenillä ja loppui pikkujouluihin Tornihotellissa. Mun aivot oli lomalla koko päivän. Unohdin niin paljon asioita, että epäilen olevani jollain piilodieetillä :D Sain muuten hyvät naurut kun tultiin ylös parkkihallista ja oltiin menossa juhlapaikkaan. Vastaan tuli toinen pikkujouluseurue. Mies ekassa rivissä huudahti kun näki meitä että "No nyt on kyllä lyhyttä mekkoa!!!" viitaten mun asuvalintaa. Tästä olikin hyvä lähteä viettämään iltaa :D Valitettavasti mulla ei ole mitään julkaisukelpoista kuvaa illasta... mutta laitan vaikka Ramille kuva mun kengistä. Kuten huomaat Rami, olen nyt sun ansiosta oppinut eron "nilkkureiden" ja korkkareiden" välissä ;) 

Niin ja jos joku nyt ajattelee, että julkaisukelpoisien kuvien puute johtuu siitä, että homma olisi lähtenyt käsistä niin voin kertoa, että olin sunnuntaina aamulla WFC:llä treenaamassa etureisiä. Mervikin totesi etten ole voinut juhlia kamalasti kun olen heti aamusta treenaamassa. No, kun juhlii ilman alkoholia niin jaksaa treenata seuraavana päivänä :) Joskus on ihan hyvä asia ettei käytä alkoholia ja ettei pää tai kroppa kestä sitä.





Nyt kun monella on alkanut kisadieetti kevään kisoihin (Marika) niin ajattelin laittaa tänne dieettiystävällinen volyymirahkaohje. Tästä tulee ISO iltapala :D Protskumäärä vastaa yksi 250g rahkapurkki.

Volyymirahkaan tarvitaan:
- 190g rahka
- 60g valkuaista
- Fun Light -mehua
- marjoja
- tarvittaeassa öljyä tai muu rasvalähde, jos kuuluu ateriaan

1) Aloita sekoittamalla rahka, mehu ja öljy. Luulen että voitte jättää öljyn pois. Tuskin kukaan muu kuin minä haluaa tähän oliiviöljyä ;)





2) Lisää marjat




3) Tee valkuaisista kova vaahto. Olen joskus jäähdyttänyt vaahto kevyesti pakastimessa jolloin lopputulos on enemmän jäähdykemäinen.






4) Yhdistä marjarahka ja valkuaisvaahto





5) Voila!! Volyymirahka on valmis :D





Jepajee. Mulla on hemmottelupäivä tänään :) Pääsen Riston hellään käsittelyyn. Ennen sitä olisi luvassa olkapää-, rinta- ja ojentajatreeniä. Kuten jo totesin alussa niin tänään on hyvä päivä :)

2 kommenttia:

  1. Oot sinä melko paketti! Tuuppa joskus piipahtamaan Oulussa, kun oot pohojooseen päin matkalla, minusta saa reeniseuraa! :D

    Ja uusi bannerikin on pirtsakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiitti! Olen kyllä usein ihan pakeetissa, varsinkin jalkatreenin jälkeen ;)

      Kiitos treeniseuratarjouksesta! Lähden aina Rovaan yöjunalla Treelta mutta pidän muistissa jos joskus tulen Ouluun :)

      Hyvä jos tykkäät bannerista! Yritin saada jotain pirteää tähän pimeyteen :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.