Sidor

30.10.2013

Rokkia reisille ja elämä ilman puuroa on kivaa :D!!!

Heh... Kun päälliköltä tuli hiukan vinkkiä siitä että reisiin voisi tulla lisää lihasta ja varsinkin etureisien ulkosyrjiin niin tämä hölmö alkoi tietty kuumeisesti miettimään keinoja miten siihen saisi hiukan boostia. Keksin sen, että jos vetää yksi jalkatreeni viikossa meidän peeteiden kanssa niin eiköhän ne koivet alkaa kasvamaan :) Vedän toki omat jalkatreenit ihan täysillä ja loppuun asti mutta jos on ohjattu treeni niin pääsee sen rajan yli ja meidän pojat ovat tunnetusti ihan hulluja eikä kidutusideat lopu kesken. Varmistin Jarin kanssa että se on ok vetää joka etureisitreeni ohjettuna muutama kuukausi eteenpäin. Se oli tietenkin ok ja sain hiukan ohjeita mitä pitää olla mukana treeneissä. Hetken harkittua asiaa niin tulin siihen tulokseen että voi olla järkevää vetää myös takareisi- ja pakaratreenejä ettei tule epätasapainoa joten vedetään minun vakiopoikien Ramin ja Teron kanssa joka viikko yksi jalkatreeni, pääasiassa etureisitreenejä mutta myös takareisitreenejä ainakin helmikuuhun asti. Laskin että siitä tulee 14 viikkoa hemmottelua jaloille :D :D :D I-H-A-N-A-A!!!!! Fiksuna tyttönä olen tietty pyytänyt pojilta mahdollisimman kovia treenejä :D Onnistuu kuulema :) Vedettiin Ramiraattorin kanssa ensimmäinen etureistreenin tänään, oli kyllä aivan huippua! Tehtiin ensin kolme jättilaissarjaa viidellä liikkeellä, sen jälkeen prässiä pudotuksilla johon Iinakin tuli mukaan jeesaamaan, KIITOS siitä :)! Lopuksi väännettiin hakkia ja erilaisia kyykkyjä superina ja pudotuksilla neljä sarjaa :) Eikun lopuksi tehtiin pohkeita ensin hakissa siitä omalla painolla, takaisin hakkiin ja sitten omalla painolla, takaisin hakkiin ja sitten omalla painolla, takaisin hakkiin ja sitten omalla painolla :D Aika kivaa :) Olo oli tällainen kun tulin kotiin





Nyt vasta reidet polttavat enkä oikein tiedä miten istuisin tai makaisin jotta olo helpottuisi :D 

Eli mitä opimme tästä?? Sitä saa mitä tilaa, jalkatreenit ovat kyllä ihan parhaita ja hyvä mies antaa kova kyytiä :D Ensi viikolla uudestaan. Lupasin Ramille ottaa ennen ja jälkeenkuvat minun reisistä niin voidaan sitten katsoa helmikuun alussa jos saatiin jotain tuloksia aikaiseksi.

Kävin ylläri ylläri Tampereella maanantaina... heh heh... Ristolla käsittelyssä :) Olen muuten huomannut sen, että lähden aina sinne jonkun miehen vuoksi, joko se on Jari, Tero, Risto, Kille, Marko, Milos... niin ja Sirpa, oli siinä nainenkin! Kroppa oli hyvässä kunnossa eikä ollut sen kummempia lihaskireyksiä, eli kroppa palautuu hyvin. Päätettiin että käsitellään joko käynnin yhteydessä reisien ulkosyrjät, eli käytännössä Risto venyttelee niiden lihaskalvot jotta heillä olisi tilaa kasvaa mahdollisimman hyvin. Nyt tehdään siis kaiken jotta reidet kasvaisivat, katsotaan miten käy.

Nyt ei ole niin paljon muuta kerrottavaa, pitää mennä sängylle makamaan hetkeksi kunnes olo helpottuu ja on aika syödä.

Niin sen voisin kertoa että elämä ilman puuroa on kivaa! Mitä vähemmän ruokaa minulla on niin sitä enemmän energia tuntuu olevan. Eli tämä plussapallo pomppi kovalla vauhdilla tällä hetkellä :D

Jos joku kaipaa hyvä nettivalmennus mikä edistää maksimaalista lihaskasvua niin Fitfarmin Advanced alkaa nyt maanataina (4.11). Bull hoitaa valmennus itse joten luvassa on kunnon rähinää ja sillä saa takuuvarmasti tuloksia!!! Itse menisin siihen jollen olisi jo herran henkilökohtaisessa valmennuksessa :) Käykää katsomassa video täältä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.