Sidor

22.10.2013

Pieni duracellvaihe päällä :D

Olenko kertonut teille miten paljon tykkään tästä välidieetistä ja miten kiva sellainen pieni näläntunne on?!? Olo on paljon pirteämpi kun aikaisemmin ja virtaa on joskus ehkä hiukan liiankin paljon. Tänään kun heräsin ja valmistauduin aamulenkille oli taas sellainen olo että kohta vähintään räjähtää :D Heräsin tuttuun tapaan klo 04 ja kuuntelin jotain liiankin menevää musiikkia samalla kun kaadoin kahvia ja vettä naamaan ja heitin treenivaatteet päälle tanssiessani ympäri minun 30 neliön kämppää. Joksus käyn kyllä naapureita sääliksi :D Reetakin oli Gymillä aamulla ja hän joutui kuuntelemaan minua kun juttelin juoksumatolta taukoamatta niin kovalla teholla että melkein tipuin matolta pois. Kaverina oli koko aamuaerobisen aikana mukava pieni nälkä ja kurniva vatsa, ai että minä pidän siitä! Rasva palaa ja homma toimii :) Vedin lopuksi vartin kuntopyörällä ja fillarin molemmilla puolilla oli pienet hikilammikot lattialla, miten niin että minun kainalot vuotaa... sekä kasa hiestä likimärkiä paperi pyyhkeitä joilla kuivaan naamani. Vedin perinteisesti kunnon venyttely- ja rullaussessio aerobisen jälkeen ja menin siitä kotiin aamupalalle. Luulisi että olisi vähintään hiukan väsynyt sen jälkeen mutta ei, duracell Dealla on ollut duracellmode päällä koko päivä ja naama on ollut yhtä hymyä :D Huomenna olisi luvassa etureisipäivä, eli pääsen KYYKKÄÄMÄÄN :D ja PRÄSSIIN + HAKKIIN ja vielä SMITHIIN KYYKKÄÄMÄÄN :D :D!!!! Miten niin rakastunut etureisitreeneihin ja miten niin hiukan ylikierroksilla :D?!?!

Vielä liittyen tohon ylienergisyyteen niin olin eilen tuttuun tapaan täynnä energia heti aamusta ja koska en pääse lenkille joka aamu niin piti keksiä jotain muuta ennen kun oli aika lähteä töihin. Eli aamuvitamiinien ja rasvahappojen jälkeen...



.... pesin jääkaappi ja tein parin päivän lounassalaatit valmiiksi :D Eväiden teko kuuluu kyllä aamurutiineihin mutta toi jääkaapin peseminen tuli kyllä minullekin yllätyksenä :)




Tässä hiukan lisäeväitä mukaan töihin :)




En tiedä jos se on joku dieettioire mutta menin tänään ilmoitautumaan itseäni meidän tiimiin pikkujoulujuhliin Tampereella. Kävin viimeksi pikkujoulujuhlissa öööö.... olisiko neljä vuotta sitten ja olin viimeksi jossain ravintolassa tai juhlatilassa klo 20 jälkeen illalla hmm... ootas kun mietin.... :) en muista :D Puhumattakaan siitä milloin viimeksi vaivauduin laittamaan jotain bilevaatteita päälle tai syömään ravintolassa. Tämä on kyllä historiallinen tapahtuma! Itsehan en käytä alkoholia enkä usko että ketään muukaan tekee sen ainakaan tossa tilaisuudessa, luvassa on myös ruokavalion mukaista ruokaa eli emme vietä kovin perinteiset pikkujoulujuhlat... Minulla on sinä päivänä ensin postreeni aamulla, sen jälkeen kimppatreenit tiimin kanssa ja lopuksi vielä pikkujoulujuhlat. Laskettiin Reetan kanssa että ollaan kotona Turussa klo 23 -maissa mikä on jo tooosi myöhään tälle sekopäälle :) Eiköhän se tekee minullekin ihan hyvää joksus mennä jonnekin ulos ;) ainakin ulos omalta mukavuusalueeltani. Sitten voin hyvällä omatunnolla taas köllöttää kotona neljä vuotta. 

Saan taas fitnessvieraita yökylään viikonlopun yli, Maiju ja Eevsku tulevat taas tänne Turkuun kurssille. Jatkan samalla "maailman paras emäntä"-linjalla ja lähden Tampereelle heti lauantaina ja jätän heidät omaan onnensa nojaan :) On se vaan niin kivaa saada vieraita :D Vits vitsi, on ihan oikeasti kiva nähdä tytöt taas ja jutella treenijutuista :)!! On myös superkivaa päästä Reetan kanssa Tampereelle poseeraamaan, treenaamaan ja juttelemaan Jarin kanssa :D 



6 kommenttia:

  1. Aikamoinen duracell :).
    Sitä mä mietin, että mihin aikaan sie menet nukkumaan iltaisin, kun heräät klo 4??
    Mä olen ajatellut, että jo omassa klo 5.14 herätyksessäni on urheilujuhlan tuntua, mutta entä sitten kello 4:n herätyksessä...
    täytyy olla jotain pääkopassa eri tavalla kuin muilla, varsinkin jos nauttii siitä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinähän heräät todella myöhään, vasta klo 05.14 ;D!! Eikun vitsi vitsi! Me ollaan selvästi aamuihmisiä :) Menen nukkumaan klo 20 ja herään klo 04 tai 05 riippuen siitä, että menenkö aamulla lenkille tai treenaamaan :)

      Poista
  2. Pikkujouluissa tavataan, mutta tuskin tonttuhatut päässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva juttu että sinäkin tulet :D Miten niin ei tonttuhatut??! Itse olen ainakin hankkinut kokonainen tonttuasu sitä varten ;)

      Poista
  3. Moikka. Saako udella, että paljon olet saanut pudotettua painoa? Kuvien mukaan aika paljon:).
    Tampereen kuulumisia odotellessa:D. Olin itsekin Mansessa eilisen, tosin kersojen kanssa. Kyllä sinne mieli halajaa takaisin, asuin siellä vuoden opiskeluaikana. Harmi kun mies ei halua landelta pois... Kävin BodyActionissa shoppailemassa hienon pinkin vyön ja muutaman urheilujuomapussin, reenipyyhe tuli kaupanpäälle. Siel on hyvä ja asiantunteva palvelu, oletko poikennut? Mua alkoi naurattaa eilen, oltiin ravintelissa syömässä ja mätin oikeen kunnon hampurilaisaterian kiduksiini, sun ruoka- aiheinen kirjoitus. Niin se ruoka on mullekin polttoainetta:D:D Välillä vähän tuhtiakin sellaista.
    Annu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Annu!
      Ihanaa jos luulit että multa on lähtenyt paljon painoa tai jos näyttää siltä :D Mun paino on pysynyt samana tammikuusta lähtien, se laski hiukan kun vähennettiin salitreenit kymmenestä viiteen mutta se oli lähinä nesteitä :) Paino on tällä hetkellä noin 85kg. Toki rasva on palanut tässä ja on tullut lihasta lisää mutta paino on pysynyt. Mulle se on ihan sama mitä painan, kunhan kiristyn!

      Olen kyllä käynyt BA:lla ihan "muutaman" kerran ;) Se on vaarallinen kauppa! Muuttaisin mielleläni Manseen jos tulisi hyvä työpaikka vastaan.

      Ehkä se hamppariateria oli joku cheat meal päivä ;)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.