Sidor

16.8.2013

Nyt reenataan prkl :D! Ja syödään munia...

Vihdoinkin perjantai!!! Edessä on viikonloppu, treeniä, lepoa, päikkäreitä ja nukkumista. Huomaa että viime viikonloppuna oli paljon actionia ja ettei ollut aikaa nukkua pitkiä päikkäreitä. Tällä viikolla on meinaa ollut sellainen olo että niitä olisi pitänyt nukkua, on nukuttanut enemmän kun normaalisti. Näillä treenimäärillä on pakko nukkua paljon, ainakin minun on pakko koska olen todella riippuvainen riittävästä unesta. Viikot menee hyvin ilman päikkäreitä kun niitä saa vetää viikonloppuisin mutta silloin kun ne jää väliin joku viikonloppu huomaan myös niiden merkitystä. Nooh, turha valittaa :) nyt on perjantai, huomenna on lepopäivä ja viikonloppuna saan nukkua niin paljon kun haluan :)!

Laskin tässä että minulla on kuusi jalkatreeniä tällä viikolla josta kaksi etureisitreeniä, kaksi takareisitreeniä ja kaksi jalkatreeniä (etu- ja takareidet). Kyllä on ihmettä jollei näillä alkaa tapahtumaan jotain alakerrassa ;) Prkl :) Lisätty trenimäärä tuntuu aina hiukan kropassa ensimmäiset viikot ennen kun keho tottuu uuteen treenimäärään, nyt on tosiaankin kymmenen punttia viikossa ja pari aamuaerobista. Minulla on nyt ensimmäinen viikko menosssa tällä treenimäärällä ja homma tuntuu sujuvan hyvin. Takapuoli oli kyllä hiukan shokissa torstaina kun vedin sille täysin uusi jumppa aamulla. Toistomäärä aamujumpassa oli noin 475 kpl joten olisin kyllä ihmetellyt kovasti jollei se olisi tuntunut ;) Uuden treenin kanssa on aina vähän hakemista mutta minusta tuntuu että homma lähti hyvin rullaamaan jo ekalla kerralla, pumppi oli hyvä, samoin tuntuma, itketti lopussa kun tein loputon sarja askelkävelyä ja sain jokainen sarja vedetty ihan loppuun asti. Ensi kerralla osan ottaa treenistä vielä enemmän irti :) Koko päivä töissä tuntui siltä että takapuoli poltti tai kuumotti, siitä oli sitten hyvä mennä takaisin Gymiin iltapäivällä tekemään kakkostreeni pakaroille ja takareisille :)

Toinen asia mikä muuttui kun viimeinen "yksi treeni päivässä päivä" muuttu tuplatreenipäiväksi on se, että minulla on hyvin rajoitettu määrä ylimääräistä aikaa, sitä ei oikeastaan ole kun viikonloppuisin jolloin en ole töissä. Silloin ehdin siivota, rentoutua ja löhöillä. Kaikki aika mikä ei menee treeneihin ja töihin arkisin mene ruuanlaoittoon, syömiseen, pyykkien pesemiseen ja ruuan ostamiseen. Muta en ehdi tehdä ja saan olla iloinen jos jaksan tehdä jotain ylimääräistä. Yleensä priorisoin nukkuminen muiden asioiden edessä joten olen laiminlyönyt tiskaaminen aika hyvin tällä viikolla... ensi viikolla pitää skarpata :D! Mutta, sitä saa mitä tilaa, eikö se näin menee :)? Olen todella tyytyväinen tilanteeseen ja tulevaisuudessa tulee aikoja jolloin voin tiskata koko päivä jos niin haluan. Nautin siitä että saan treenata niin paljon kun pystyn, pääsen vähän testaamaan rajojani. Olen muuten saanut Jarilta kutsumanimeksi "Turun hullu ämmä", se on mielestäni aika osuva nimi.

Turun hullu ämmä tilasi vähän munia.... 360 kpl xl munia kooltaan 73g - 83g :D Taitaa sinkkunainen pärjätä vähän aikaa näillä munilla ;)!




Tilasin myös Sporttimekalta vähän lisäravinteita, siis ihan järjetön määrä taas mutta niitä menee paljon tällä treenimäärällä ja olen ollut todella tyytyväinen Sporttimekan laajaan valikoimaan + siihen että kaikki tarvittavat lisäravinteet saa samasta paikasta. Tilasin vähän uusia tuotteita, Pharma Firstin isolaatti. Tää on hyvää!!! Otin sitä suklaan makuisena tietty :) Jauhe liukenee hyvin ja maistuu taivaalliselta! Toinen uutuus minulle on Mannisen EAA+ sitruunan makuisena, tätä menee paljon ja hyvä maku on plussa. EAA kestosuosikki on tähän asti ollut Scitecin Super Natural mutta vaihtelu virkistää :) Suosittelen ottamaan käyttöön! 




Nyt on muuten enää 4,5 kk tämän tytön kisadieettiin. Siis neljä ja puoli kuukautta!! Se menee hujauksessa. Sitten alkaa kahdeksan kuukauden nälkä :) Eli nyt pitää reenata niin prklsti, hankkia niin paljon lihasta kun pystyy ja nauttia siitä että on energia näin paljon. Aj että minä odotan sitä että pääsee näkemään jos tästä tytöstä löytyy jotain lihasta! Vaihtelu virkistää ja näillä ruokamäärille tuntuu houkuttelevalta nähdä vähän nälkä välillä. Välidieetti on ilmeisesti jätetty pois suunnitelmasta, ainakaan ei ollut puhetta siitä maanantaina kuntotsekkauksessa ja aika alkaa mennä aika vähiin ennen kisadieettiä. Nooh, vedetään kisadieetti sitten kunnolla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.