Sidor

13.8.2013

Kisaraportti, kuntotsekkaus ja lisää treeniä :D

Moikka! Olen kotiutunut viikonlopun kisahommista ja eilisen Tamperereissusta. Huippu pidennetty viikonloppu takana ja minulla on nyt kova kisakuuma :D!

Lähdettiin perjantaina ajamaan kohti Jyväskylää, minä, kaksi kisaaja ja toinen huoltaja. Matka meni mukavasti ja onnistuimme löytämään perille ensimmäisellä yrityksellä. Heitimme kamat hotellihuoneeseen, vedettiin päikkärit ja otettiin pakolliset sikspäkk- kuvat Marikan vatsasta. Sillä oli muuten kunnon pyykkilauta :) Perjantaina oli myös kilpailijakokous ja käytiin Voimaklubilla suihkurusketuksessa laittamassa Marikalle ensimmäinen kerros Jantanaa. Lopputulos oli sama kun  pikamatka etelään. Pelkäsin että Marika olisi niin väsynyt ettei jakaisi nauttia viikonlopusta mutta kävi jo perjantaina ilmi että huoltaja oli väsyneempi kun kisaaja... Menin nukkumaan jo yhdeksältä ja Marika lähti alakerran baariin viettämään iltaa :) 

Lauantaina oli aikainen herätys. Itse nukuin hyvin mutta Marikalla oli aika pahoja vatsaongelmia yön aikana jotka onneksi helpottivat neljän maissa. Saatin hänet meikkaajalle ja kampaajalle. Lopputulos oli upea!! Katsokaa noita silmiä :) siis Marikan, ei mun ;)


Tämän jälkeen suunnattiin taas Voimaklubiin laittamaan lisää väriä pintaan. Marika näytti suklamunalta sen jälkeen, värin perusteella :)

Karsinnat meni hyvin! Sekä Marika että Katariina pääsivät finaaliin, Marika sijoittui toiseksi pitkässä sarjassa ja Katariina viidenneksi :D Fitfarmilla meni muutenkin todella hyvin viikonlopun aikana, tuli kultaa, hopea, pronssia ja useampi finaalipaikkaa. Meidän ei tarvinut lähteä Tampereelle karsintoihin enää tämän jälkeen vaan ajettiin takaisin Turkuun, toki ravintolan kautta juhlimaan tyttöjen finaalipaikkoja. Itse olin tiimihuoltajana kisojen aikana joten keskityin liimaamaan bikineitä ja katsomaan että kilpailijat pääsivät lavalle oikeaan aikaan. Sain hurja kisakuume viikonlopusta enkä tiedä miten maltaisin odottaa oma kisadieettiä... Nooh, enää muutama kuukausi :)

Pääsin treenaamaan sunnuntaina ja maanantaina oli taas lähtöö treenireissulle, tällä kertaa Tampereelle kuntotsekkaukseen ja kalvokäsittelyyn. Koko päivä alkoi sillä että nukuin pommi. En ikinä nuku pommia mutta nyt onnistuin... minulla oli herätys klo 04 mutta heräsin klo 04.47 herätyskello kädessä ja minulla oli sovittu treffit Gymillä viideksi joten ei autanut kun tehdä aamurutiinit ennätysvauhdilla ja juosta Gymiin laturi kädessä. Sain vedetty hurjan hyvä jalkatreeni herätyksestä huolimatta :) Päivä jatkui samalla kaavalla... puolet tavaroista unohtui kotiin kun lähdin Tampereelle ja jouduin vetämään päivän toinen jalkatreeni WFC:llä tiukalla aikataululla jotta ehtisin Riston kalvokäsittelyyn klo 14.30 ja sitä ennen Fitfarmin toimiston kautta hakemaan sinne jääneitä tavaroita. Nooh... olin tietty unohtaunut dödö kotin ja treeninjälkeinen jälkihiki oli todella runsas :) Ei auttanut kun pummia Jarilta dödöä ja juosta kaatosateessa Riston käsittelyyn. Kun tulin perille huomasin että olin tunti etuajoissa, oli sovittu käsittelyaika klo 15.30 eikä klo 14.30, ei mennyt ihan putkeen :) Oli ihan mukavaa istua Zensen odotuspenkillä, juoda palaria, syödä ja jutella yhden tiimikaverin kanssa joka sattui olemaan paikalla.

Kuntotsekkaus meni hyvin, pääsin läpi :) Vapari on hyvällä mallilla, sain aikaisemmin pyydetty lisätreeni ja todettiin taas että tyttö on hiukan hullu kun pyytää lisää treenejä koko ajan. Lupasin myös olla pyytämättä enemmän treenejä jatkossa, nyt niitä on meinaa 5x2, eli 10 viikossa eikä siihen saa enää lisätty treenejä jollei lisää treenipäiviä viidestä kuuteen päivään tai alkaa treenaamaan kolmesti päivässä. Siinä ei taida olla mitään järkeä joten todettiin että katto tuli nyt vastaa :) Pääsen torstaina kokeilemaan pakara- ja takareisipäivän toinen ja uusi treeni. Voin kertoa että se on pakarapainotteinen ja näyttää erittäin lupaavalta :D

Tänään on ollut sekä tuplatreenipäivä selälle ja hauiksille että kokovartalokipu. Enkat paukkui aamutreenissä ja rauta oli kevyttä! Koko kroppa on kosketusarka eilisen kalvokäsittelystä ja jalat ottivat hyvin vastaan treeniä joten ne ovat siitäkin kipeitä :) Onneksi huomenna on lepopäivä niin kroppa pääsee palautumaan.

Kävin tänään myös Matkahuollossa hakemassa Liisan lähettämä piikkimatto+tyyny. Ajattelin kokeilla sitä lihashuoltomielessä, katsotaan jos se toimii. Matto on myös ihanan pirteän värinen joten odotan innolla tulevia fakiirihetkiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.