Sidor

8.8.2013

Huomenna mennään!!!

Noniin! Huomenna se alkaa :) The Kisaputki 2013 :D Lähtö Jyväskylään kahden kisaajan kanssa klo 9 aamulla, eiköhän me ehditään perille klo 18.00 mennessä kilpailijakokoukseen ;)

Täällä on valmisatutuminen käynnissä. Eväiden pakkaaminen, kamera, muistilista ja jotain vaatteita. Muuta en tarvitse. Kerrankin lähden treenireissulle ilman treenejä, kolme päivää lepoa edessä. Se tekee kyllä hyvää! Sain eilen myös lainaksi ihan loistava kylmälaukku, sillä voi sekä pitää eväät kylmänä että lämmittää niitä :) Piuha vaan seinään niin homma toimii! Ollaan tosiaankin matkalla kahdesta kolmeen päivään joten saattaa olla ettei kylmäkallet pitää ruuat niin kauan viileänä. Onneksi on hyviä treenikavereita, THÄNX Reetta ja Aleksi!!!


                                     


Tänään on muuten viimeinen päivä jolloin minulla on vain yksi treeni... menen tapamaan Jaria maanataina ja saan silloin ohjeet takareisipäivän toiseen treeniin. Sen kunniaksi kävin vetämässä hurjan perse- ja pakarajumpan aamulla, takapuoli oli kovassa pumpissa ja jopa istuminen on ollut kivuliasta tänään :) Aamun mantra oli "Jos tahtoo niin pystyy" ja tämä tyttö TAHTOO TAHTOO!!! Sain lisättyä painoja haarakyykkyyn ilman että liikelaajuus, tekniikka tai tuntuma jäi kärsimään, samoin SJMV:ssä. Tein askelkävelyä entistä pidemmällä askleella ja hiukan pienimmillä painoilla, mmmmm.... that BURN :D! On kyllä outo fiilis olla treenivapaa iltapäivällä ja kuitenkin on energia vaikka muillekin jakaa. Menen aina treenaamaan töiden jälkeen joten en ole tottunut tällaiseen vapauteen ja jos on vapaapäivä niin ruokamäärä on sen verran pienempi että sen myös huomaa energiatasoissa. Käytin tätä aikaa ja eneriaa hyväksi ja menin kauppaan hamstraamaan roheiinia, kanaa, jauhelihaa, rahkaa, isolaattia ja tonnikalaa + paljon muutakin. Nyt pärjää taas hetken.

Olen muuten todella laiska viemään pahvinkeräystä ja mulla saattaa kerääntyä kunnon vuori tyhjistä proteiinipurkeista ennen kun saan niitä viety roskikseen. Olen tällä viikolla ottanut tehtäväksi vähitellen viedä niitä ulos. Tänään olen onnistunut pakkaamaan munakartongit.... huomenna voisin ehkä viedä niitä pahvinkeräykseen, jos "ehdin"... Ongelma on se, että syön niin paljon kanamunia etten oikein ehdi viedä kaikki kartongit :D On mulla ongelmia ;)



Palataan! Muistakaa seurata Jyväskylän ja Tampereen karsintoja! Tulkaa paikalle hurraamaan tai seuratkaa netin kautta :D!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.