Sidor

25.7.2013

Treenit kulkee loistavasti ja homma etenee :D!

Heip! Täällä on ihan perusmeininki päällä, treenit kulkee loistavasti ja ruoka maistuu... mutta nautin kyllä lepopäivistä ihan täysillä jolloin minulla on vähemmän ruokaa ja saan nauttia nälästä  ainakin aamuisin. Voin kertoa että tällä treenimäärällä tarvitsee paljon ruokaa eikä nälkä ikinä pääse yllättämään, päinvastoin joskus tuntuu siltä etten tee mitään muuta kun syön :D Minun ruokamäärille nauretaan usein töissä mikä ymmärrän hyvin, ei-treenaava ihminen ei yleensä vedä yhtä paljon puuroa kun minä aamuisin. Sain viikonloppuna myös kuulla tiimikavereilta että minulla on melko tuhdit ruoka-annokset. En valita, on kiva että saan syödä paljon ja että kiristyn samalla! Kiristymisestä puhuen niin kirjoitin viime viikolla että paino tippui 4,5kg viikossa, nooh... se tuli kyllä takaisin kahdessa päivässä :D Hyvin ne nesteet liikkuu!

Rikoin viime viikolla jalkatreeniennätykseni, viisi jalkatreeniä samalla viikolla... Tarkoitus oli treenata niitä vain neljä kertaa mutta lauantain kimppapakaratreeni tiimipäivällä Tampereella tuntui niin kevyeltä etten pystynyt vastustamaan kunnon setti sunnuntaina. Vedin hurja pakara- ja takareisitreeni tyhjällä salilla sunnuntaina aamuyöllä, enkat paukkui ja takapuoli oli rajussa pumpissa :D Pelkäsin että edellispäivän treeni vaikuttaisi treenitehoon ja tuntumaan mutta onneksi ei mennyt näin! Kyllä ihminen voi olla hiukan pöljä kun saa päähänsä ettei ohjattu pakaratreeni ollut tarpeeksi haastava ja menee hakkaamaan itsensä klo 05 sunnuntai aamulla kun voisi jäädä nukkumaan :)

Lähdettiin tyttöjen kanssa takaisin Tampereelle kun pääsin salilta. Autossa oli kaksi kisadieetillä olevaa naista ja kaksi massaa keräävää. Dieettiläiset puhuivat taukoamatta ruuasta matkalla Tampereelle.. ja takaisin :D Tiedän mitä on tulossa, 8kk nälän lisäksi 8kk jolloin pää on täynnä ajatuksia ruuasta ;) Käytiin sunnuntaina läpi kisajuttuja tiimin syksyn kisaajat pitivät kenraaliharjoitusta. Tuli kyllä ihan älytön hinku päästä dieetille ja itse kisaamaan kun näki heidät! Olen muuten huomannut että ajattelen paljon ensi vuoden kisoja, oma dieettiä ja varsinkin sitä, että riittääkö minun lihat naisten fitness fysiikkaan. Tuntuu siltä ettei liha ole läheskään tarpeeksi paljon ja ettei jäljelle jää mitään kun vedetään läskit pois. Toisaalta en voi tietää miltä näytän dieetin jälkeen tai miltä kuulun näyttää ja pakko on aloittaa jostain. Tässä huomaa taas miten tärkeä on että on kokenut valmentaja johon voi luottaa kun itse ei osa sanoa milloin on valmis ekalle kisadieetille. Ja onhan tässä vielä koko syksy ja alkutalvi aikaa kasvattaa lihaa puhumattakaan ajasta kisojen jälkeen :)


Olen harjoitellut vaparia into piukeena tällä viikolla, se antaa todella paljon kun saa hiukan uusia juttuja siihen joita voi treenata. 60 sekuntia on oikeastaan aika lyhyt aika varsinkin kun olen tottunut pitkiin ohjelmiin telinevoimisteluajalta. Toisaalta ei haittaa ollenkaan ettei vapari ole 90 sekuntia kuten luulin alussa. Minuuttiin saa mahtumaan riittävästi poserauksia ilman että siitä tulee liian pitkä.


Huomenna on perjantai, onneksi! Viikonlopun suunnitelma on treenata, ylläri ylläri ;) ja nukkua paljon päikkäreitä, viime viikonloppuna ei oikein ollut aikaa siihen.




2 kommenttia:

  1. Moi,
    olen pidemmän aikaa seurannut blogiasi ja mielenkiintoista tutustua projektiisi. Ei voi muuta sanoa kuin että oot KOVA mimmi. Syy, mikä avasi sanallisen arkkuni oli VIISI jalkareeniä samaan viikkoon! :-O WTF? Nostan hattua. Millasia reenejä? Keep going on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kiva kuulla että joku jaksaa seurata näitä mun touhuja :D! Ja KIITOS, omasta mielestäni olen kyllä lähinä sekaisin enkä välttämättä niin kova ;)

      Kuten kirjoitin tossa päivityksessä niin ei minulla ole normaalisti viisi jalkatreeniä viikossa mutta vedin yksi ekstra viime viikolla syystä että lauantain ohjattu treeni tiimipäivällä oli hiukan liian kevyt minun makuuni. Teimme kevyt kiertoharjoittelutreeni, toki oli hikistä ja vaihtelu teki todella hyvää mutta kaipasin kunnon takapuolijumppa raskoilla kyykkyillä ja sellainen maailmanloppufiilis :) Normaalisti on "vain" 3-4 jalkatreeniä viikossa. Minulla on kolme eri jalkatreeniä ohjelmassani, takareisi-, pakara- ja pohjetreeni, jalkatreeni (etu-ja takareidet samassa) ja etureisitreeni. Treenaan jalkoja kahdesti päivässä, kuten myös kaikki yläkropan treenit. Ainut poikkeus on pakarat joita treenaan vain kerran päivässä. Ehkä saan lupaa treenata sitäkin kahdesti joskus tulevaisuudessa mutta treenimäärä lisätään maltillisesti ja tällä hetkellä treenaan aika paljon ollaakseni ihan luomu, yhdeksän punttia viikossa alkaa olemaan aika maksimi mitä voi tehdä ilman että treenitehot ja palautuminen kärsii :) Jalkatreenit koostuvat raskaista perusliikkeistä kuten erilaisia kyykkyjä, prässisarjoja, hakkia jne. pääasiassa suoria sarjoja tällä hetkellä. Käytössä on myös tehokeinoja kuten m.m. supersarjoja ja pudotussarjoja. Voin kertoa että Mentulan jalkatreenit ei ole kovin kevyitä vaan aika hc-jumppia... eli meitsi tykkää niistä kovasti :D!!! Yhdessä treenissä voi olla jopa seitsemän liikettä yhdelle lihasryhmälle joten tekemistä riittää :)

      Hyviä treenejä sinne!!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.