Sidor

28.7.2013

Sunnuntaijumppa

Aamujumppa Gymillä, ohjelmassa oli olkapäät, rinta ja ojentajat. Harjoittelin taas poseramista ja vapari treenin jälkeen samalla kun vedin palari naamaan. Se sopii minulle todella hyvin harjoitella poseramista treenien yhteydessä ja varsinkin aamusin kun salilla on rauhallista. 30 minuuttia meni hujauksessa :) Minun mielestäni esiintymistä ja poseramista ei voi harjoitella liikaa. Se voi joko näyttää  todella hyvältä ja luontevalta tai siltä että olisi kannattunut treenata hiukan ennen kun astui lavalle. Itse en todellakaan halua kuulla viimeiseen ryhmää joten pitää treenata ja treenata niitä asentoja ja liikkumista! Gymillä on yksi likainen peili ja yksi puhdas, voitte varmasti arvata mikä kuva on otettu mistä peilistä ;)


On ollut ihanaa viettää viikonloppu kotona ilman stressiä tai aikatauluja. Edellinen viikonloppu meni Tampereella ja ensi viikonloppuna lähdetään lauantaina yhden tiimikaverin kanssa Tampereelle treenaamaan ja sen jälkeen onkin kisaviikonloppu!! Lähdetään jo perjantaina Jyväskylään, karsinnat ovat lauantaina ja jos on tarvetta ajetaan vielä Tampereelle sunnuntaina pidettäviin karsintoihin. Fiksuna tyttönä olen buukanut ohjelmaa itselleni Tampereella maanantaina heti kisojen jälkeen joten tekemistä riittää ja olen enemmän kuin tyytyväinen siihen että olen saanut ladata akkuja tämän viikonlopun yli :) 

Edelliseen päivitykseen liittyen niin oli tietty pakko kurkata aamulla matkalla salille jos Batman edelleen olisi ollut nukkumassa samassa paikassa kuin eilen. Batman raukka oli pudonut maahan yöllä ja näytti elottomalta :( Sielä hän makasi myös iltapäivällä kun kävin vetämässä päivän toinen treeni joten Batmanin cityseikkailu loppui todella ikävästi :´( 


Nyt pitää mennä suihkuun ja pian nukkumaan jotta jaksan mennä aamulenkille huomenna :)

Hyviä treenejä teille ja treenatkaa kovaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.