Sidor

14.7.2013

Jotain kehityskuvia ja miniloma Nauvossa

Nonniin! Nyt olen levänyt neljä päivää putkeen :) Alkaa olemaan ihan aika kova hinku salille treenaamaan... Onneksi pääsen huomenna heti aamulla jalkatreenin kimppuun :D

Olin viikonloppuna Nauvossa "rentoutumassa", eli jouduin heti roudaamaan huonelaluja, ainakin kolme pakettiautolastia :) Olen varmasti valinnut väärä laji kun äiti säästää kaikki raskaat työt siihen asti että minä tulen sinne hoitamaan niitä... Vitsi vitsi, hyvä että tästä treenaamisesta on jotain konkreettinen hyöty :)

Otettiin taas hiukan kuntokuvia:





 Tein myös kehityskuvakollaasi selästä, kuvat otettu 14.7.2012, 18.3.2013 ja 14.7.2013


Sivusta 14.7.2012 -> 14.7.2013


Ja edestä 14.7.2012 -> 14.7.2013


Kävin tänään aamulla lenkillä kolmen täyslepopäivän jälkeen, oli aika nätit lenkki- ja aamupalamaisemat...






 Nyt en malta kirjoittaa enää, pitää punnita huomisen trenijuomajauheet ja mennä nukkumaan jotta pääseen Gymiin kyykkäämään pian :)




3 kommenttia:

  1. Onks fitfarmin
    Nettivalmennus ja liukuhihnameininki siistiii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Anonyymi! Valitettavasti en osa ottaa kantaa tohon koska en ole Fitfarmin nettivalmennuksessa vaan toista vuotta Jari Mentulan henkilökohtaisessa kisavalmennuksessa johon olen ollut erittäin tyytyväinen.

      Poista
  2. Nettivalmennus on sitä, kun näkee valmentajaa pari kertaa max. kuukaudessa, valmennus tapahtuu netin välityksellä, ja valmentaja soittaa esim. harvoin treenaajalleen. Tämä on Fitfarmin kisavalmennustakin kuulemma..

    Henk. koht. valmennus on sitä, mitä esim. pro elite team on.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.