Sidor

20.7.2012

Aamusali ja tehostetusti lepoa


Moikkelis!
Minulla on tänään vapaata töistä joten tiedossa on kolmen päivän vapaata kun lasketaan viikonloppukin mukaan :D Kävin tietty aamulla salilla nauttimasta vapaudestani! Giantteja selälle ja hauikselle. Tein tänään vatsat taljassa ja lisäksi neljä sarjaaa jalkojen nostoa roikkuen vatsalle. Se on ihan sikakiva treeni kun saan tehdä erilaisia taljoja ja hauiskääntöjä putkeen ennen kuin edes pääsen tekemään maastavetoa. Hiki virtaa ja tuntuu todellakin siltä että on elossa. Näyttää varmasti kivalta kun likka juoksee taljasta toiseen, vetoremmit heiluen käsistä, treenivyö tiukasti kiinni, naama punaisena ja sitten toi "nyt mennään täysillä"-katse :D Sain onneksi itseni kasattu ja tehty hyvän treenin, tai siis samalainen kun viime giantselkä&habatreeni. Olin kyllä niin puhki aamulla etten olisi uskonut että olisi pystynyt siihen. Noo, enää kolme kovaa reeniä ja sitten pääsen palautumaan kunnolla ja lataamaan akkuja :D Sen jälkeen on hyvää kehittyä taas!
Päivän ojentajakeskeinen käsikuva. Ja mikä parasta, etureidessä on joku pieni minikaarialku kuten peffassakin näyttää olevan jotain pientä pyöreyttä... Mutta vielä on pitkää matka siihen Kati Alanderin upeaan takapuoleen, tai siihen ghettoperseeseen. Kasvaa, kasvaa, kasvaa lihakset!!!



Ajattelin käyttä loput vapaudestani tänään lepäämiseen, ruuanlaittoon, syömiseen, päikkäreihin, makaamiseen, välipaloihin ja lepoon. Sweet!! Nin juu, kai mun pitäisi pakkaa jotain huomisen ja su Tre-reissua varten...
Moi då!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.